Mora da miruje 60 dana

Saša Popović polomio dva rebra

Direktor produkcije Grand pao je u nedelju zbog poledice ispred svoje kuće, a lekari su konstatovali da je reč o prelomu dva rebra
Šuška se 17.12.2013. - 09:57h Autor: Kurir
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Saša Popović se povredio u nedelju ispred svoje kuće. Direktor produkcije „Grand“ okliznuo se tokom uobičajene šetnje, zadobio je prelome dva rebra i sledi mu oporavak od dva meseca.

 

- Saša je pao zbog poledice. Okliznuo se na stepenicama, a lekari su konstatovali da je zadobio prelom dva rebra. Brzo su intervenisali. Nije strašno, ali moraće da miruje šezdeset dana, što mu sigurno neće biti lako jer je svima poznato koliko je aktivan - kažu za Kurir u „Grandu“ i dodaju:

 

- Saša se dobro oseća, ali trpi veoma jake bolove, koje mu ne smiruju ni lekovi. Ipak, nadležni u Popovićevoj produkciji nisu mogli da nam otkriju kakva će biti sudbina emisije „Narod pita“, koju vodi svakog ponedeljka. Iako nije prošlo ni 48 sati od pada, Popović želi da se vrati svojim svakodnevnim obavezama, a tome se protivi njegova supruga Suzana Jovanović.

 

- Emisija sinoć nije ni trebalo da bude emitovana jer je na programu bilo vanredno izbacivanje sa Farme. Saša želi da prisustvuje današnjem snimanju novogodišnjeg programa Granda, ali pokušaćemo da ga ubedimo da ostane kod kuće - zaključuju u „Grandu“.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...