Odgovara na tvrdnje da je neprofesionalna

Marija Mihajlović: Niko ne može da mi zabrani šta ću da pišem na Fejsbuku! Bane jeste favorizovan!

Vokalni trener učesnika u šou Tvoje lice zvuči poznato tvrdi da joj niko nije rekao da će je izbaciti iz njega i ponavlja da je vrlo jasno da je Bane Mojićević favorizovan
Šuška se 19.12.2014. - 11:15h Autor: Kurir
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Marija Mihajlović i dalje stoji iza svojih reči da TV Prva i „Grand produkcija“ nepravedno favorizuju Baneta Mojićevića u takmičenju „Tvoje lice zvuči poznato“.
Iako je zbog svog neargumentovanog posta na Fejsbuku naišla na osudu pomenutih aktera, pevačica i članica žirija nema nameru da pred finale napusti TLZP.

 

- Niko mi nije rekao da će me izbaciti iz šoua i to bi posle svega bilo bez veze jer bismo tako direktno ugrozili slobodu govora. Moje mesto u ovom šouu je da razmišljam o svakom takmičaru. Vrlo je jasno da se Bane favorizuje, zbog toga sam i reagovala. To su primetili i ostali učesnici i nimalo im nije prijatno. Mojićević jeste vanserijski talenat i predobar dečko, ali ja težim ka tome da svi imaju isti tretman - smatra pevačica, prenosi Kurir.

 

Vokalni trener učesnika poručuje da njoj niko ne može da zabrani šta će da piše na svom profilu na Fejsbuku.

 

- Meni niko ne može da zabrani šta ću da pišem na svom profilu. Nemam ništa protiv „Granda“ ili Prve, ali smatram da treba da postoji jednak prostor za sve - smatra Marija, koja tvrdi da ne favorizuje glumicu Jelenu Gavrilović.

 

- Nije tačno da je Jelena moj favorit. Nikog ne favorizujem. Mesto žirija mi je silom prilike nametnuto, mene najviše zanima rad s takmičarima - završava ona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...