Besna

Zorica Brunclik povređena ponašanjem kolega: Da nije tužno, bilo bi smešno! (FOTO)

"Snežana, za pevanje i scenski nastup imaš čistu peticu. Stajling ti je primeren, daćemo ti jaku četvorku. Da si imala cvetni rajf na glavi i naočare koje šljašte, bila bi čista petica", ironično je prokomentarisao Popović, aludirajući na Brunclikovu
Celebrities
18:28h Autor:
Zorica Brunclik povređena ponašanjem kolega: Da nije tužno, bilo bi smešno! (FOTO)
Foto: Kurir / Nebojša Mandić

Pevačicu Zoricu Brunclik povredilo je što se na njen račun i dalje neprimereno šale kolege sa kojima je do pre dve nedelje sedela u žiriju takmičenja “Zvezde Granda”.

Naime, Aca Lukas se fotografisao sa Draganom Kojićem Kebom, koji je zamenio Brunclikovu na mestu sudije u završnici prvog popularnog takmičenja, a pevačica je na slici odmah prepoznala sebe. Folker je stajlingom iskarikirao imidž koleginice, pa je umesto perike pink boje stavio bordo šal na glavu, a umesto njenih prepoznatljivih naočara sa cirkonima i cvećem na svoje je zadenuo crnu lepezu.

Otvoreno pismo Zorice Brunclik - Zašto je ljuta na Grand i Sašu Popovića!

Ovu situaciju je u bekstejdžu ovekovečila Ana Bekuta i postavila je na Tviter uz komentar:

"Lukas stigao iz Dubaija, a Keba vreba", napisala je Bekuta uz fotografiju.

Ubrzo je od koleginice i dobila odgovor.

"Da nije tužno, bilo bi smešno, ali ja neću učiniti ništa (odgovoriti) što bi ih zabolelo, povredilo kao što njihovo ruganje mene boli i povređuje", napisala je pevačica, koja već danima vodi medijsku raspravu sa direktorom “Granda” Sašom Popovićem.

I on je na poslednjem snimanju emisije “Zvezde Granda” opleo po bivšoj prijateljici, i to preko njene koleginice Snežane Đurišić. Komentarišući pevačicu, koju je zamolio da se na trenutak stavi u ulogu jedne od takmičarki, Popović je ismejao stajling bivše članice žirija.

Ogromna tuga Zorice Brunclik: Opala mi je kosa posle smrti majke!

"Snežana, za pevanje i scenski nastup imaš čistu peticu. Stajling ti je primeren, daćemo ti jaku četvorku. Da si imala cvetni rajf na glavi i naočare koje šljašte, bila bi čista petica", ironično je prokomentarisao Popović, aludirajući na Brunclikovu.

Foto: Kurir / Dado Đilas
Foto: Kurir / Dado Đilas

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs