Otvoreno pismo

Pukla tikva: Zorica Brunclik ljuta i besna na Grand! (FOTO)

Medijima je odjeknula vest da poznata pevačica više neće biti deo žirija popularnog takmičarskog šoua, a sada je objasnila i zašto
Celebrities
18:28h Autor: ,
Pukla tikva: Zorica Brunclik ljuta i besna na Grand! (FOTO)
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Zorica Brunclik koja je do sada bila jedna od najzanimljivijih članova žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", više neće ocenjivati kandidate.

Naime, o tome se spekuliše već nekoliko dana, ali ona je odlučila da se javnosti obrati otvorenim pismom i iznese svoje razloge za napuštanje takmičenja.

Otvoreno pismo Meril Strip: O ovome više ne želi da ćuti!

"Dragi moji, ovim putem želim da saznate pravu istinu, zašto nisam više u Zvezdama Granda. Vi koji ste me podržavali i voleli u tom takmičenju zaslužujete da vam lično objasnim kao i kandidatima. Prva situacija kada sam htela da napustim snimanje bila je kada je stručni ziri, kao i produkcijski, bio podeljen oko dva kandidata.

Foto: Kurir / Dragan Kadić
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Konkretno su u pitanju bili Elmedin Kadrispahić i Željko Đmura, a Saša je u momentu doneo odluku da bacanjem novčića po sistemu pismo-glava odluči koji kandidat ide dalje. Ja sam se usprotivila tome tako što sam momentalno htela da napustim žiri. Nisam želela da se kockam ničijom sudbinom, a u pitanju su mladi životi koji zaslužuju pravičnost. Uostalom, o tome su novine već pisale. Sve moje rasprave sa Sašom Popovićem u okviru emisije Zvezde Granda su bile prave, jer smo oboje zastupali svoje stavove. Nikakvih drugih svađa i nesuglasica koje niste videli nije ni bilo (što se tiče serijala Z.G.)", napisala je pevačica a onda otkrila i da to nije jedini razlog njenog odlaska iz žirija.

Otvoreno pismo Nataše Bekvalac: Dosta je bilo!

"Drugi razlog zbog koga neću učestvovati u finalnim emisijama Zvezda Granda je uvođenje pravila da stručni žiri, pored pevanja, ocenjuje oblačenje kandidata i scenski nastup. Nisam kompetentna da ocenjujem nečije oblačenje jer mislim da je svako obukao ono šta ima i što je mogao da priušti sebi. Takođe, nisam kompetentna da ocenjujem scenski nastup jer sam ja svoju karijeru bazirala prvensveno na pevanju. Sebi ne mogu da dozvolim da ih ocenjujem u nečemu što je potpuno nevažno (po mom mišljenju) za kraj ovog takmičenja.Mislim da ovi mladi ljudi sebe još pevački traže pod ovim suncem, i dodatni pritisak na njih je nehuman. To je jedina istina", dodala je Zorica i otkrila da li ćemo je viđati do kraja ove sezone takmičenja.

Otvoreno pismo Milene Dravić: Zašto razapinjete mog bolesnog muža?!

"Kao i vi, i ja sam saznala iz novina da su mi već našli zamenu za ubuduće. Svima želim mnogo sreće, pre svega finalistima - neka najbolji pobedi - ali u pevanju", zaključuje pevačica koja se na kraju pisma potpisala sa "Vaša Mica - Zorica Brunclik".

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs