Stoji pri svom stavu

Ben Aflek pretukao paparace

Popularni glumac svestan je da on i njegova supruga, glumica Dženifer Garner, privlače pažnju gde god se pojave, ali smatra da nije u redu da njegova deca budu medijske zvezde
Šuška se
20:18h Autor:
Ben Aflek pretukao paparace
Foto: AP

Holivudski glumac Ben Aflek napao je paparace koji su pokušali da fotografišu njegovu decu.

Popularni glumac svestan je da on i njegova supruga, glumica Dženifer Garner, privlače pažnju gde god se pojave, ali smatra da nije u redu da njegova deca Vajolet (8), Serafina (4) i Samjuel (1,5) budu medijske zvezde. Aflek je za magazin Playboy izjavio:

"Možete reći šta kod želite o meni. Možete me pratiti bilo kuda i slikati me koliko god želite. Ne zanima me, ali pogrešno je i odvratno da se fotografišu deca i da se njihove slike prodaju za novac".

Ben Aflek smatra da ničija deca ne treba da budu pod svetlom reflektora dok se sama ne odluče na taj korak.

"Moja deca nisu slavne ličnosti. Nikada nisu ni bila. Kao ocu, dužnost mi je da ih zaštitim od medija. Veoma se trudim i uspeva mi ponekad. Međutim, tragično je to što kada se slike dece nađu u javnosti, ljudi koji ih vide misle da je to slatko".

U avgustu 2013. godine, Aflekova supruga Dženifer Garner i njena koleginica Hale Beri podržale su zakon koji omogućuje privatnost dece poznatih roditelja.

Od početka 2014. godine, paparaco koji bude fotografisao decu poznatih ličnosti može provesti godinu dana u zatvoru ili na društvenom korisnom radu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs