Nesvakidašnje

Zbog crepa na kući: Kejt i Vilijam se zamerili susedima!

Vojvotkinja i vojvoda od Kembridža renovirali su kuću na kraljičinom privatnom imanju, što se njihovim susedima nimalo nije dopalo
Šuška se
11:24h Autor:
Zbog crepa na kući: Kejt i Vilijam se zamerili susedima!
Foto: Fonet

Kejt Midlton i princ Vilijam zamerili su se stanovnicima koji žive u blizini kraljevskog imanja u Sandringhamu nakon što su odabrali "vulgarni" koloristični crep za svoju seosku kuću.

Poslednjih nekoliko nedelja radnici su menjali crep na kući i susedi kraljevskog para nisu zadovoljni ishodom, tvrde britanski tabloidi.

"Kuća je građena početkom 19. veka, a sa novim crepom izgleda kao da je građena 150 godina kasnije", tvrdi jedan od lokalnih stanovnika.

"Nije baš trn u oku, ali izgleda potpuno drugačije".

Ova kuća sa deset spavaćih soba nalazi se na privatnom kraljičinom imanju u Sandringhamu. Poslednjih 13 godina u njoj je živela jedna porodica, kojoj je pre godinu dana otkazan najam kako bi u kuću mogli da se usele Kejt i Vilijam sa svojom prinovom, princem Džordžom.

Gradsko veće odobrilo je i nove sigurnosne mere, među kojima je i sadnja velikog broja drveća kako bi kraljevska porodica mogla da se zaštiti od znatiželjnih pogleda javnosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs