Izgubila starateljstvo nad mlađim sinom

Maja Nikolić: Oduzeli su mi sina na pravdi boga!

Čekam da se okonča proces u Osnovnom sudu i da 9. decembra bude potvrđeno da li će da mi smanje viđanje sina sa 14 na 10 dana mesečno. Čim se to završi, žaliću se Sudu u Strazburu, poručila je tužna pevačica
Šuška se
22:38h Autor:
Maja Nikolić: Oduzeli su mi sina na pravdi boga!
Foto: Kurir / Zorana Jeftić

Maja Nikolić je pre dve godine izgubila starateljstvo nad mlađim sinom Lazarom i on je po pravosnažnoj presudi Prvog osnovnog suda u Beogradu pripao ocu Vuku Kandiću. Od tada pevačica 14 dana u mesecu može da viđa svoje dete i bivšem suprugu plaća alimentaciju u iznosu od 100 evra mesečno.

- Na pravdi boga mi je oduzeto dete! Žalila sam se i apelacionom i revizionom sudu, i svuda su me odbili. Sad samo čekam da se okonča proces u Osnovnom sudu i da 9. decembra bude potvrđeno da li će da mi smanje viđanje sina i sa 14 na 10 dana mesečno. Čim se to završi, žaliću se Sudu u Strazburu! Neću odustati - rekla je Maja.

Nikolićeva već 16 godina sama izdržava i svog starijeg sina iz prvog braka, Novaka, za kojeg od njegovog oca Mirka Šćepanovića nikad nije dobila alimentaciju.

- Ne znam na osnovu čega je zaključeno da ja koja radim u privatnoj firmi i još pevam na nastupima ne mogu da budem staratelj. Pa ja već godinama sama izdržavam starijeg sina, kao i teško bolesnu majku. Sudija Tatjana Jeremić, koja je takođe majka, po nekom svom nahođenju zaključila je da je Lazaru sigurnije da živi kod oca. Iako je sudsko veštačenje išlo meni u prilog, nepravedno mi je oduzeto dete i spadam u jedan odsto slučajeva kad je dete pripalo ocu. Deca u tom uzrastu ne bi smela da se odvajaju od majke zbog emotivne vezanosti, koju su sudski veštaci utvrdili i u mojoj situaciji - kaže tužno Nikolićka.

Više o ovom slučaju, kome se sve žalila ali i pomogla pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs