Ultimatum

Savo Milošević na mukama: Žena ne da razvod, samo pod jednim uslovom!

Od Miloševića zahteva da podele imovinu, koja se procenjuje na više od deset miliona evra. Nakon žučne svađe Savo je pobegao na Kopaonik s novom devojkom, voditeljkom Majom Manojlović
Šuška se
13:06h Autor:
Savo Milošević na mukama: Žena ne da razvod, samo pod jednim uslovom!
Foto: Kurir / Dado Đilas

Savo Milošević je na velikim ljubavnim i finansijskim mukama, piše Kurir.rs.

Bivši fudbaler, koji je odnedavno u vezi s voditeljkom Majom Manojlović, definitivno je rešio da se razvede. Međutim, supruga Vesna, s kojom ima troje dece, ne pristaje na sporazumni razvod, već mu traži polovinu bogatstva koje se procenjuje na više od deset miliona evra!

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije na to nikako ne pristaje, pa se nedavno sa suprugom žestoko posvađao.

"Savo i njegova žena svesni su toga da njihovom braku nema spasa. Složili su se da treba da se razvedu, ali je problem nastao kad mu je ona zatražila pola njegovog bogatstva. Tad je izbio kurcšlus! Savo je pristao da plaća alimentaciju, ali nema nameru da deli imovinu. Međutim, Vesna ne odustaje. Rekla mu je da mu je bila najveća podrška u svim teškim trenucima, pa ako je s njim delila zlo, smatra da je zaslužila da dele i dobro", priča izvor za Kurir.

Prevarena žena poslala pismo ljubavnici muža: Spustila je samo tako!

Savo i Vesna Milošević, foto: Kurir / Damir Dervišagić
Savo i Vesna Milošević, foto: Kurir / Damir Dervišagić

Nakon žučne rasprave Savo je spakovao kofere i s novom devojkom, voditeljkom televizije Pink, otišao na Kopaonik.

"Svađali su se celu noć. Milošević je odlučio da pobegne od problema, pa je s Majom otputovao na Kopaonik. S obzirom na to da brojne novinarske ekipe poslednjih dana borave na toj planini, Savo i Maja se trude da ne izazivaju pažnju, pa su sve vreme u apartmanu", zaključuje naš izvor.

Podsetimo, Savo i Vesna u braku su 19 godina i imaju dva sina i ćerku. Brak im je zapao u krizu pre više od dve godine. Juče je ekipa Kurira pozvala supružnike, ali oni nisu odgovarali na pozive i poruke.

Savino bogatstvo

Savo Milošević ima hotel na Kopaoniku, porodično imanje u selu Glavičice kod Bijeljine, stan u Beogradu, a svojevremeno se spekulisalo i da je kupio kuću u Marbelji. Njegov transfer iz Saragose u Parmu 2000. godine za 25 miliona evra smatra se jednim od najvećih među srpskim fudbalerima.

Razvodi se Kalina Kovačević: Kraj braka uoči 5. godišnjice

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs