Iskrena

Ana Nikolić: Kad popijem, šaljem poruke sačuvaj Bože!

Pevačica se našalila da će napisati autobiografsku knjigu, za koju je Ivan Ivanović rekao da bi trebalo da nosi naziv Jer kad popijem, šaljem poruke sačuvaj me, Bože
Šuška se
19:16h Autor:
Ana Nikolić: Kad popijem, šaljem poruke sačuvaj Bože!
Foto: Kurir Arhiva

Pevačica Ana Nikolić, koja je u šali najavila da će napisati autobiografsku knjigu, rekla je da će se zvati "Kad popijem šaljem poruke sačuvaj me bože".

"Nasmejala sam se Ivanu Ivanoviću, koji me stalno proziva. On je najavio moju knjigu ili seriju da će se zvati "Jer kad popijem, šaljem poruke sačuvaj me, Bože. Eto, recimo tako će se zvati", rekla je Ana.

U njenim spotovima pojavljuju se zgodni muškarci i rekla je da joj super izgleda prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić, ali da bi u svom spotu volela da vidi i Čedu Jovanovića.

"Recimo da mi super izgleda Aleksandar Vučić, meni lično. Ali, ajde, i Čeda Jovanović. Recimo, nekog od njih dvojice bih volela da vidim u svom spotu", rekla je pevačica za Pingvin radio.

Nikolićeva je sve iznenadila kada je rekla da bi kao novogodišnji poklon volela da joj "slete rode".

"Ja bih da slete neke rode na moj krov. Pa, neku bebu. Ja bih volela da se u sledećoj godini, ili onoj tamo, ostvarim u toj ulozi jer smatram da je to ono što mi nedostaje", rekla je iskreno pevačica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Ana Nikolić