Kim će morati da prihvati

Neverovatan predbračni ugovor: Na kakvim uslovima insistira Kanje Vest?

Osim klauzule o varanju i drogi, slavni par Kim Kardašijan i Kanje Vest u predbračni ugovor će uvrstiti i stavku o plastičnoj hirurgiji i Kris Džener
Šuška se
14:22h Autor:
Neverovatan predbračni ugovor: Na kakvim uslovima insistira Kanje Vest?
Foto: AP

Kim Kardašijan (Kim Kardashian) i Kanje Vest (Kanye West) počeli su da rade na svom predbračnom ugovoru koji uključuje neke neobične uslove na kojima insistira Kanje.

Slavni par, koji se nedavno verio, u predbračni će ugovor uvrstiti sve standardne stavke poput klauzule o varanju, o drogi, ali su u dokument uneli i klauzulu o plastičnoj hirurgiji, kao i stavku o Kris Džener (Kris Jenner). Britanski magazin Heat piše kako Kanje želi da uvrste klauzulu o svekrvi kako bi se ograničio uticaj Kimine majke na njenu karijeru.

"Kanje je, takođe, dodao klauzulu o svekrvi, što znači da Kris neće moći da učestvuje u donošenju odluka koje se odnose na njih kao par", rekao je izvor . "Čak i na one radne odluke".

Reper je, takođe, zabranio Kim odlazak na plastične operacije budući da je njegova majka Donda umrla od posledica liposukcije.

"Kim se ranije sastala sa svojim hirurgom kako bi dogovorila operaciju nosa i liposukciju na bedrima i stomaku pre venčanja sledećeg leta', rekao je izvor.

"Planirala je da to uradi u martu kada će Kanje raditi u Parizu. Nadala se da će se oporaviti do trenutka kada se on vrati u Los Anđeles, kao i da Kanje neće saznati. On se jako razljutio i rekao da će venčanje biti otkazano ako ode na operaciju".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs