Nema foliranja

3 najintimnije tajne princa Harija i Megan Markl: Otkriveno kakav je njihov odnos zaista! (FOTO)

Stručnjak za govor tela protumačila je fotografije slavnog para i otkrila šta se zapravo krije u vezi budućih supružnika

Šuška se
Autor:
3 najintimnije tajne princa Harija i Megan Markl: Otkriveno kakav je njihov odnos zaista! (FOTO)
Foto: Fonet

Blanka Kob, ekspert za govor tela, gledajući fotografije para o kojem priča čitav svet, otkrila je tajne njihove veze te presudila koliko je ona uopšte jaka i da li će potrajati, piše Glossy.

foto: AP / Alastair Grant

1. Noge prekrštene u pravcu partnera

Par meseci pre veridbe, 25. septembra tekuće godine, Megan i Hari gledali su tenis u Kanadi. Osim dobrog raspoloženja, Blanka je uočila još jedan zanimljiv detalj.

"Kada prekrstite noge ka nekome, to je znak da ga primate u sopstvenu zonu, zonu apsolutnog komfora. To je čista povezanost (partnera). Iako Megan skršta ruke, jasno je da to čini kako bi se oslonila, ali njeni prste govore mnoge. Šake su joj generalno opuštene, što znači da se oseća sasvim dobro tu gde je. S druge strane, princ zauzima dosta prostora, a to je znak samopouzdanja koje je na dobrom nivou. Svi ljudi sigurni u sebe zauzimaju dosta prostora. Međutim, to što se poigrava s prstima predstavlja da je mala doza nervoze pristutna."

Kejt Midlton i Megan Markl prvi put zajedno u javnosti: Rame uz rame na božićnoj misi! (FOTO)

foto: Profimedia

2. Držanje za ruke tokom hodanja

Dlan o dlan - znak duboke ljubavi i jake veze među partnerima. Blanka je naglasila da to što je njegova ruka preko njene znači da je on taj koji donosi odluke u njihovoj vezi. Makar, u većini slučajeva.

"Oboje idu levom nogom prvo. To znači da su izuzetno povezani, usklađeni emotivno. I nisam uopšte zabrinuta time što je prekrstio desnu ruku preko tela, očito je da mu je na levoj nešto zasmetalo. Svakako mu je nešto na pameti, ali sve je u savršenom redu, generalno."

Čega se sve princ Hari odrekao zbog Megan Markl: Nijedna do sada nije bila vredna ovoga! (FOTO)

foto: Profimedia

3. Hari sedi iza Megan

Na ovoj fotografiji, princ Hari sedi stepenik više od Megan Markl, što može biti znak da je on malo jači od nje u vezi. Njegov obraz, pak, dodiruje njenu glavu, što je jasan znak lepih emocija, osećaja intime, dok se ona na njega oslanja zarad podrške.

Iako je fotografija zapravo osmišljena da izgleda upravo tako, Blanka je primetila njihove isprepletane prste na rukama, te prema tome prosudila da između budućih supružnika postoji mnogo ljubavi.

Problematična porodica Megan Markl sprema haos na venčanju: Doći ćemo i ako nas ne pozove! (VIDEO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs