Zamalo da joj Laki muškarac dođe glave

Pao krov pred snimanje spota Dijane Janković!

Iako je napuštena fabrika mesa adekvatan objekat za kvalitetnu scenografiju, Dijana je strepela za svoj, kao i za živote članova ekipe jer se pred snimanje u susednoj prostoriji urušio deo krova
Šuška se
20:14h Autor:
Pao krov pred snimanje spota Dijane Janković!
Foto: Kurir

Snimanje novog spota Dijane Janković nije bilo nimalo prijatno za ovu pop pevačicu. Prvo je morala da trči kroz šumu u ultravisokim štiklama, a onda je ceo dan provela s ekipom na setu u napuštenoj fabrici mesa, u kojoj se neposredno pre nego što su stigli urušio deo krova.

U ranu zoru u subotu Dijana je na Košutnjaku po scenariju više od dva sata provela u neudobnim cipelama, koje su se slagale s dugačkim crnim mantilom, dok su za njom jurile horde devojaka. A potom je strepela kako za svoj tako i za život na desetine članova ekipe i statista koji su sa njom boravili u jednoj od prostorija stare zgrade, pošto se nekoliko sati ranije deo krova stropoštao u susednoj prostoriji.

Iako je sve delovalo sablasno, taj objekat bio je adekvatan za kvalitetnu scenografiju, a Dijana je, iako je unutra bilo dosta hladno uživala u snimanju. Pogotovo jer ju je tokom pauza bodrio suprug Danijel i zagrljajima je utopljavao.

Reditelj Petar Pašić je veoma zadovoljan snimljenim materijalom, a premijera ovog visokobudžetnog spota za pesmu „Laki muškarac“, koju je u potpunosti uradio „Atelje trag“, očekuje se za sedam dana na Pinku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs