Bajkovito venčanje

Dijana Janković se udaje u venčanici od 7.000 evra

Glamurozno venčanje mlade pevačice i sestre teniskog asa će biti održano u Monte Karlu, a nevestina haljina je ručno izrađena u Italiji
Šuška se
02:52h Autor:
Dijana Janković se udaje u venčanici od 7.000 evra
Foto: Kurir

Pevačica Dijana Janković udaće se sutra za verenika Daniela Rokvića, IT stručnjaka. Par će sudbonosno da izgovoriti u Monte Karlu.

"Crkveno venčanje biće obavljeno u katedrali Svetog Šarla u Monaku, a zatim sledi građanska ceremonija u hotelu Meridijan bič plaza. Ispred njega će biti postavljen crveni tepih koji se koristi na filmskom festivalu u Kanu" kaže izvor.

Nevesta će nositi venčanicu ručne izrade koja je naručena u Italiji."U pitanju je model brenda visoke mode Karlo Pinjateli (Carlo Pignatelli). Haljina je specijalno rađena po meri. Naručena je u ateljeu poznatog dizajnera u Milanu. Izrađena je od najfinije čipke koja je optočena ručno vezenim perlicama. Venčanica nije bela, kao što se očekuje, već boje slonovače, a tu nijansu većina stručnjaka za venčanje postavlja kao novu belu. Haljinu upotpunjuje veo dugačak četiri metra. Reč je o kristalnom tilu na koji je ručno vezana čipka i perle u istom motivu kao na venčanici", navodi isti izvor

Mlada pevačica i sestra teniserke Jelene Janković nije želela da potvrdi naša saznanja. "Ne želimo da od svadbe pravimo javni događaj. Molim vas da poštujete našu želju da sve ostane u krugu onih koji će biti naši gosti i svedoci krunisanja jedne ljubavi", kaže Dijana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs