Lep gest

Humanost na delu: Dijana Janković poklanja garderobu siromašnim devojkama!

Pop pevačica je rešila da svim devojkama koje se prijave na njen Fejsbuk fan-profil, a koje su slabijih materijalnih mogućnosti pokloni deo garderobe iz svog ormara, i to poznatih robnih marki
Celebrities 06.11.2013. - 10:20h Autor: Kurir
Foto: Kurir

Dijana Janković, pop pevačica u usponu i ličnost koja sve više intrigira domaću javnost, odlučila je da pokaže svoju humanost.

 

Ona će devojkama koje se prijave na njen Fejsbuk fan-profil, a koje su slabijih materijalnih mogućnosti pokloniti deo garderobe iz svog ormara, i to poznatih robnih marki.

 

"Život u Srbiji je izuzetno težak i devojke retko mogu da se dokopaju neke vredne krpice, pa sam odlučila da nekoliko njih obradujem skupocenim poklonom. Te odevne kombinacije sam samo jednom ponela na sebi, ali su sve bile veoma zapažene. Na ovaj način želim da poručim kako materijalne stvari nisu najbitnije u životu i da se do njih može doći na razne načine, ali da ono što te devojke imaju u sebi, treba da nadograđuju i da veruju u svoj uspeh", rekla je Dijana.

 

Ona će od sada redovno pred Novu godinu i pred maturske večeri siromašnijim devojkama poklanjati luksuznu garderobu, ali i pomagati na druge načine da bi stekle samopouzdanje i radile na sebi, kako na fizičkom pogledu tako i na svom školovanju.

 

"Želja mi je da uskoro osnujem humanitarni fond, koji će obezbediti stipendije za visoko školovanje siromašnih devojaka iz provincije, i to za ona zanimanja za koja postoji velika potreba u našoj zemlji", naglasila je Dijana.

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...