Završeno renoviranje

Vilijam i Kejt prave proslavu za useljenje u Kensingtonsku palatu!

Novopečeni roditelji, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, rešili su da povodom useljenja u Kensingtonsku palatu sa malim princom Džordžom naprave veliku žurku 26. novembra
Šuška se
01:14h
Vilijam i Kejt prave proslavu za useljenje u Kensingtonsku palatu!
Foto: AP

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, Vilijem i Kejt, uselili su se sa sinom Džordžom u Kensingtonsku palatu, a taj događaj proslaviće žurkom 26. novembra, na kojoj će ih zabavljati Bon Džovi, Tejlor Svift, Džejms Blant i Eliza Dulitl.

Na spisku gostiju je 750 zvanica, a novac od prodatih ulaznica kraljevska porodica će pokloniti centru za beskućnike.

Kejt je provela 18 meseci radeći na renoviranju apartmana 1A u Kensingtonskoj palati, pošto su ona i Vilijam odlučili da njihov naslednik tu treba da odraste.

Reč je o zdanju sa čak 20 soba, u kojem je prethodno živela princeza Margaret, ali je za ukus Kejt Midlton bilo zapušteno, zbog čega je odlučila da ga renovira.

U centralnom holu sada se nalaze lampe iz 19. veka, persijski tepih vredan 50.000 dolara, a palata je ukrašena i antikvitetima iz kraljevske kolekcije.

Zdanje ima i po jedno kupatilo za Kejt i Vilijama, centralnu klima, tri kuhinje, sobu za igranje u kojoj će na malog Džordža paziti dadilja, kao i visokoobezbeđeni bežični internet.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs