Srbija dobila novu muzičku zvezdu

X factor senzacija: Ova devojka je rasplakala žiri (VIDEO)

Ja sam u istoj sobi sa svetskim talentom, rekla je Kristina Kovač, a svi članovi žirija su joj dali gromoglasno da, dok je bilo i takmičara koji su bili toliko loši, da je jednom od njih bivša članica benda K2 rekla da zvuči kao ukrajinska veštica
Celebrities 05.11.2013. - 23:24h Autor: Stil / Kurir
Foto: Youtube/ Printscreen

Tamara Milanović iz Majora kod Jagodine je učestvovala u X factor-u i potpuno raspametila žiri. Tamra je priznala da je samouka i da nikada nije imala tremu.

 

Kristina Kovač je ustala nakon Tamarinog izvođenja pesme od Adel "Don't you remember" i poručila mladoj devojci "Svaka tebi čast". Budući da je bivša pevačica grupe K2 priznala da je za malo zaplakala, njena koleginica Emina Jahović je plakanje demonstrirala na delu.

 

http://www.youtube.com/watch?v=DCVicuxxKyY
"Stvarno si bila fenomenalna, ne znam šta da ti kažem"

 

Supruga Mustafa Sandala je od početka ovog muzičkog takmičenja na meti oštrih kritika kolega, ali i drugih javnih ličnosti, koji su je na društvenoj mreži Tviter prozivali da bezuspešno pokušava dobro da odglumi. Međutim, zbog tenzije u žiriju i činjenice da je atmosfera loša, negativne komentare dobili su i Kristina, Kiki i Željko.

 

Ipak, kada je reč o Tamari Milanović (25), žiri je bio jednoglasan.

 

"Ja ću da umrem ako ne kažem. Meni su suze na oči krenule, ne zato što je tužna pesma, nego zato što sam u istoj sobi sa svetskim talentom. Pevaš pesmu Adel, al ne zvučiš kao ona", rekla je Kristina.

 

Željko je priznao da se naježio i da je takmičarka bila fantastična. Svi članovi žirija su joj dali ogromno "Da".

 

http://www.youtube.com/watch?v=c11aJ63NTqU
previše arogantno ogromnih samopouzdanjem, Marija Milić veliko "ne".

 

Žiri ju je zamolio da otpeva Bijonse, a Emina je poželela da vidi koreografiju, koju Marija nije spremila. Kristina je rekla da joj se takmičarkino izvođenje pesme ni malo nije dopalo.

 

"Druga pesma je bila straobalna za moje uši, delovalo mi je kao da peva ukrajinska veštica", rekla je Kristina.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...