Prva ljubav koja joj je slomila srce

Otkriveno: Koga je Kejt Midlton volela pre princa Vilijama?

Kraljevski biograf otkriva mnoge zanimljive detalje iz života vojvotkinje i vojvode od Kembridža, a među njima i kada su se njih dvoje upoznali i ko je bio Kejtina prethodna ljubav
Šuška se
22:26h
Otkriveno: Koga je Kejt Midlton volela pre princa Vilijama?
Foto: Reuters

Lepa ljubavna priča čiji su glavni akteri šarmantna i uvek odmerena Kejt Midlton i zgodni princ Vilijam krunisana je dobijanjem kraljevskog dečaka Džordža (Prince George). Ono što je uvek interesantno kada je reč o velikim ljubavima jeste podatak kako su se baš njih dvoje našli i upoznali.

Biografija koju je o vojvotkinji i vojvodi od Kembridža napisala Keti Nikol (Katie Nicholl) otkriva zanimljive i potpuno nove detalje o njihovoj prošlosti. Iako se oduvek verovalo da su se Vilijam i Kejt upoznali na univerzitetu St. Andrews, kraljevski biograf tvrdi da se par upoznao mnogo ranije.

„Pričala sam sa nekoliko njenih prijatelja na Univerzitetu u Marlboroughu gde je išla pre St. Andrewsa. Oni su mi rekli kako su se njih dvoje upoznali i pre nego što se ona prebacila na taj Univerzitet. Kejtini prijatelji poznavali su prinčeve Vilijama i Herija, tako da nije bilo upoznavanja na samom fakultetu kako se dosad mislilo. U to vreme, to je promenilo sve“, stoji u biografiji.

Nikol je otkrila i da je Kejt pre princa volela talentovanog sportistu Harija Blekloka.

"Bio je najzgodniji dečko u školi u Marlboroughu. Sa ovim godinu dana starijim od Kejt i talentovanim sportistom, Kejt je bila u vezi godinu dana, i bio je njena prva ljubav. Ali, slomio joj je srce“, ispričala je autorka biografije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs