U lošem zdravstvenom stanju

Ceca Ražnatović u bolnici!

Poznatoj pevačici je danas naglo pozlilo, oseća malaksalost i slabost, zbog čega se nije pojavila pred sudom, gde je trebalo da bude nastavljeno suđenje zbog napada na predsednika kluba "Mladi Proleter" Aleksandra Olarevića
Šuška se
06:58h Autor:
Ceca Ražnatović u bolnici!
Foto: Kurir

Suđenje pevačici Svetlani Ceci Ražnatović (40) i njenom zetu Predragu Ocokoljiću optuženima za napad na Aleksandra Olarevića trebalo je da bude održano danas u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, ali je pevačica odvedena u bolnicu.

Cecin branilac, Goran Petronijević, obavestio je sud da mu se njegova klijentkinja javila telefonom 40 minuta pre početka glavnog pretresa, kada je rekla da je porodica "upravo vodi u bolnicu zbog malaksalosti i slabosti".

Petronijević nije želeo da otkrije ime ustanove u koju je Svetlana ražnatović primljena, ali je obećao da će danas do kraja radnog vremena, ili najskasnije sutra ujutru, sudu dostaviti lekarsko uverenje iz zdravstvene ustanove u koju je primljena njegova klijentkinja.

Ocokoljić je potvrdio da je njegova svastika poslednjih dana u lošem zdravstvenom stanju, zbog čega je sudija najpre zakazala ročište za poćetak novembra.

Međutim, kako taj termin nije odgovoarao advokatima odbrane, tužiocima, a na kraju i samoj sudiji, tek iz šestog pokušaja zakazano je novo ročište, i to za 25. novembar.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs