Smeštena u Urgentni centar

Neda Arnerić van životne opasnosti

Doktori su utvrdili da je glumica prilikom pada zadobila teške povrede. Neda je zadobila prelom jednog vratnog pršljena, jednog kičmenog i jednog grudnog pršljena
Vesti
23:48h Autor:
Neda Arnerić van životne opasnosti
Foto: Fonet

Poznata srpska glumica Neda Arnerić (63) sa teškim telesnim povredama sinoć je primljena u Urgentni centar. Zadobila je prelome tri pršljena i trenutno nalazi na šok odeljenju u Urgentnom centru, gde joj se ukazuje lekarska pomoć.

Kako nezvanično saznajemo od izvora iz Kliničkog centra Srbije, piše Blic, glumici se stanje poboljšalo, nije životno ugrožena, ali je priroda njenih povreda takva da je teško predvideti kako će teći oporavak.

Doktori su utvrdili da je glumica prilikom pada zadobila teške povrede...

Neda je zadobila prelom jednog vratnog pršljena, jednog kičmenog i jednog grudnog pršljena.

"Neda je juče došla sa poslovnog sastanka povodom snimanja neke serije, i požalila se da je umorna. Zajedno smo gledali Đokovićev meč na televiziji, nakon čega je ona izašla na terasu da prostre veš. Ne znam šta se desilo, samo sam u jednom trenutku čuo da je pala", izjavio je Nedin muž Milorad.

Neda Arnerić, jedna od najpoznatijih srpskih glumica rođena je 15. jula 1953. godine u Knjaževcu. U dosadašnjoj karijeri snimila je preko 110 filmova i odigrala preko 40 uloga u pozorištu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs