Beogradski sajam

Dobro raspoloženje i mnogo smeha: Uspešan vikend sa Stilom na Dečjem sajmu! (VIDEO)

Dok su veseli mališani crtali i bojili u našoj kreativnoj radionici, mame su dobile gratis frizure u vidu razdraganih loknica
Vesti
12:02h Autor:
Dobro raspoloženje i mnogo smeha: Uspešan vikend sa Stilom na Dečjem sajmu! (VIDEO)
Foto: Stil

Iza nas je vikend pun uživanja i lepih događaja. Naime, portal Stil se pojavio u okviru XVII Dečjeg sajma koji je trajao do 06. do 08. maja u Hali 3 beogradskog sajma.

Po prvi put na jednoj dečjoj manifestaciji, mame su mogle istinski da uživaju i da se opuste i to zahvaljujući našem skromnom angažmanu.

Dok su veseli mališani crtali i bojili u našoj kreativnoj radionici, mame su dobile gratis frizure od firme Babyliss u vidu razdraganih loknica.

Jedna od glavnih tema na Stilovom štandu bile su praktične informacije o tome kako skuvati ručak za 15 minuta kao i kako napraviti brzu frizuru maloj, nemirnoj devojčici.

Svi naši posetioci uživali su i u sveže ceđenim Hurom sokovima.

Foto: Stil
Foto: Stil

Gosti našeg štanda mogli su da se upoznaju sa našim sadržajem i razmene korisne infrmacije sa našim novinarima.

Zajedno sa nama, na Dečijem sajmu predstavio se i portal Yumama, najbolji portal o roditeljstvu i deci. Zahvaljujući njihovim stručnim saradnicima - logopedom, pedijatrom, fizijatrom i psihologom - mame i tate mogli su da porazgovaraju i saznaju sve što ih interesuje u vezi sa pravilnim i zdravim načinom odgajanja dece i očuvanju njihovog zdravlja.

Pogledajte samo deo te divne atmosfere:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs