Planira da smanji broj koncerata?

Severina nesigurna u uspeh u Beogradu

Hrvatska pop zvezda plaši se da je njen imidž kod srpske publike narušen od kada traje bitka za starateljstvo nad detetom između nje i Milana Popovića, te se može desiti da umesto pet održi tri koncerta
Šuška se
13:00h Autor:
Severina nesigurna u uspeh u Beogradu
Foto: Kurir

Hrvatska pop zvezda Severina Vučković u strahu je od mogućeg debakla pred beogradskom publikom! Ona je, naime, prvobitno planirala da pet dana zaredom u decembru nastupi u Sava centru.

Potom je, kako Kurir saznaje, njen menadžment doneo odluku da umesto pet organizuju četiri koncerta, a kako sada stvari stoje, moglo bi se desiti da Severina zapeva samo tri puta.

- Nakon svega što se dešavalo u poslednje vreme, pošto je krenula bitka za starateljstvo nad detetom između nje i Milana Popovića, uplašena je da je narušen njen imidž kod srpske publike. Posebno izjavama da osporava to što je on izvadio sinu srpski pasoš i što je njen menadžer Tomica Petrović isticao kako bi srpski kralj bakra mogao da kidnapuje malog Aleksandra - naglašava Kurirov sagovornik, koji je veoma dobro upoznat s dešavanjima u Severininom taboru:

- Umesto Arene, želela je da se tokom pet dana svake večeri pojavljuje na sceni u Sava centru, ali nedavno održani koncerti u novosadskom Spensu i Bečeju dodatno su je demoralisali, pošto nije imala ni približno onoliko gledalaca koliko se nadala. Stoga je odlučeno da probaju da napune bar tri puta Sava centar.Potvrdu ovih informacija novinari Kurira pokušali su da dobiju i od pevačicinog menadžera, ali u toku jučerašnjeg dana nisu, kako navode, uspeli da stupe u kontakt s njim.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs