Šta je sebi dopustila

Izblamirala se pred celim svetom: Nezapamćeni skandal slavne pevačice! (FOTO, VIDEO)

Njen nastup je sve u svemu bio katastrofa - prvo je bila zbunjena kad je shvatila da ne čuje tekst, pa ljuta, pa je otišla s bine, pa je poručila publici da sami otpevaju do kraja, a na kraju je slegla ramenima i izvinila se
Šuška se
20:02h Autor:
Izblamirala se pred celim svetom: Nezapamćeni skandal slavne pevačice! (FOTO, VIDEO)
Foto: Reuters / Stephanie Keith

Jedan od najkontroverznijih nastupa u novogodišnjoj noći, o kojem se ne prestaje pričati, je onaj Maraje Keri pred skoro dva miliona ljudi na Tajms Skveru u Njujorku koji se još i prenosio uživo na ABC televiziji.

Međutim, umesto očekivano senzacionalnog nastupa pevačica je ponudila plejbek, i to loš plejbek. Naime, imala je tehničkih problema i nije dobro čula pesmu na slušalice, na šta je u više navrata upozorila produkciju, pa se na kraju otvaranje usta nije podudaralo s tekstom pesme koja se u pozadini vrtela.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Njen nastup je sve u svemu bio katastrofa - prvo je bila zbunjena kad je shvatila da ne čuje tekst, pa ljuta, pa je otišla s bine, pa je poručila publici da sami otpevaju do kraja, a na kraju je slegla ramenima i izvinila se. Na Tviteru je kasnije napisala: "Sr*** se događa. Svima želim srećnu i zdravu Novu godinu. Nazdravimo novim senzacionalnim naslovima u 2017!"

Ali, tu nije kraj, piše Sky News. Njena portparolka Nikol Perna krivicu je prebacila na tehničke probleme i organizatora Dick Clark Productions. U intervjuu za magazin Bilbord je rekla: "Maraja nije uživala u ovom trenutku i shvatila ga je vrlo ozbiljno. Sramota je što joj je produkcija namerno podvalila."

Perna je nadalje objasnila da pevačici nisu radile slušalice na šta je ranije upozorila produkciju i dobila odgovor da će se sve srediti do nastupa.

"Međutim, to se nije dogodilo. Onda ih je opet upozorila da slušalica ne radi, a oni umesto da reše problem, krenuli su s prenosom uživo", rekla je Perna i dodala da Keri nije planirala nastup na plejbek.

Saopštenjem se oglasila i produkcija Dick Clark Productions: "Kao jedan od vodećih i glavnih producenata prenosa uživo na televiziji poslednjih pedesetak godina, ponosni smo na naš ugled i dugotrajne odnose s umetnicima. Insinuirati da bi DCP, producent događaja poput American Music Awards, Billboard Music Awards i drugih, namerno kompromitovao uspeh bilo kojeg umetnika je skandalozno, klevetnički i u najmanju ruku apsurdno."

Foto: Reuters
Foto: Reuters

U nekim slučajevima su imali problema s prenosom uživo, ali već prva istraga pokazala je da produkcija nije imala nikakve veze s tehničkim poteškoćama koje je Maraja doživela, rekli su iz DCP-a.

Osoba bliska produkciji takođe je rekla da su se svi izvođači te večeri pojavili na probama, kojih je bilo nekoliko, osim Maraje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs