Želi prsten na ruci

Ana Kurnjikova ostavlja Enrikea Iglesijasa nakon 12 godina?

Bivša ruska teniserka je frustrirana zbog činjenice da pevač nije siguran da li želi da je oženi, pa je zbog njegove nesigurnosti spremna da ga napusti
Šuška se 02.10.2013. - 12:27h Autor: Stil / Story
Foto: Reuters

Enrike Iglesias (Enrique Iglesias) nije siguran da li želi da oženi svoju devojku Anu Kurnjikovu, sa kojom je već 12 godina u vezi. Njihov odnos već duže vreme je u krizi, upravo zbog nesigurnosti muzičke zvezde da li je bivša ruska teniserka ona prava.

 

Ana (32) je frustrirana zbog činjenice da joj Enrike, uprkos višegodišnjoj vezi, još uvek nije stavio prsten na ruku. Ukoliko je uskoro ne zaprosi, Kurnjikova je spremna da nastavi sa svojim životom nakon što je više od decenije života posvetila najpopularnijem španskom pevaču.

 

"Oni trenutno imaju velikih problema u vezi. Ani je više dosta čekanja da se Enrike odluči da li želi da je oženi ili ne. Njih dvoje su previše godina zajedno i Ana ima dobar osećaj da se venčanje nikad neće desiti. Spremna je da nastavi sa svojim životom", rekao je izvor za New York Post.

 

Ali, sa druge strane, izvor blizak teniserki i muzičaru je u neku ruku i optimističan da će njih dvoje, ipak, ostati zajedno.

 

"Ovaj problem oko braka je iskrsao i ranije, ali su uspeli da izglade stvari i pomire se. Vreme će reći", rekao je Anin i Enrikijev prijatelj.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...