Iskrena priča

Bali-Beg: Ne stidim se što su moji roditelji jedva spajali kraj s krajem

Jedan od miljenika ženske populacije, turski glumac Burak Ozdživit koji se proslavio ulogom u seriji Sulejman Veličanstveni, otkriva kako je zbog glasina da je homoseksualac i siromašnog porekla umalo izgubio devojku
Vip priča
20:42h Autor:
Bali-Beg: Ne stidim se što su moji roditelji jedva spajali kraj s krajem
Foto: Youtube/ Printscreen

Nakon što je ulogom neustrašivog ratnika Bali-Bega Malkočoglua u seriji Sulejman Veličanstveni stekao obožavateljke širom sveta, 29-godišnji turski glumac Burak Özçivit pojaviće se u ulozi Kamrana u novoj seriji o Osmanskom Carstvu, Çalıkuşu (u prevodu znači “ptica grmuša”).

Popularni glumac će igrati uz nemačko-tursku glumicu Fahriye Evcan (27) iz serije Kad lišće pada.

"Kamran je tipični muškarac, koji ne misli na posledice, pravi greške i potom pati. Noć pre venčanja Feride je saznala da ju je moj lik prevario sa drugom ženom. Kamran ostaje bez svoje voljene, koja se nakon toga udaje za starijeg lekara, ali sudbina će ih spojiti godinama kasnije. Tad počinje prava borba za njihovu ljubav", opisuje Bali-Beg svoj novi lik.

Međutim, glumac dodaje da je spreman za drugačije i nove glumačke izazove.

"Kad sam na početku karijere bio model, svi su me znali zbog lepog lica. Ni danas nisam uspeo da se rešim te etikete. Ne bih hteo da me u glumačkom svetu pamte samo kao zgodnog frajera koji glumi samo fatalne zavodnike. Želim da se razvijam u svim smerovima i mislim da bi mi sada dobro došla uloga nekog zlikovca", zaključio je zgodni Burak.

Zbog mnogobrojnih obaveza morao je da odloži venčanje koje je planirao ove godine, ali nema govora o prekidu sa Ceylan, kao što su nagađali turski mediji. Glumac se zato iskupio verenici Ceylan Çapa tako što je sam uredio njihovu luksuznu vilu u Istanbulu. Dok je krečio zidove, pao je i slomio ruku. Nekoliko nedelja je morao da nosi gips. Šalio se da se već navikao na povrede jer je više puta padao sa brzih motora. A, venčanje? Kada budu imali vremena.

"Pravi sam horoskopski Jarac i kod mene sve mora da bude savršeno. Ne vidim svrhu u organizovanju svadbe ako neću moći da se posveti svakom detalju. Na sreću, Ceylan je svesna mog posla jer je i sama bila model, pa mi ne zamera što neke stvari stalno odlažem. Najvažnije je da se mi volimo i poštujemo, za slavlje će biti vremena", zaključio je turski glumac.

Na tračeve da mu je veridba sa Ceylan samo paravan jer je zapravo homoseksualac, Burak se više ni ne obazire jer je, kako kaže, vremenom naučio da ignoriše sve negativno oko sebe.

Naime, glasine o njegovoj seksualnoj orijentaciji umalo su ga koštale veze sa devojkom jer su u njih poverovali i njeni roditelji. Svim silama su se trudili da ih razdvoje, ali Ceylan je bila uporna i borila se za njihovu vezu.

"Nije to bio moj jedini problem sa njima. Nije im se svidelo ni to što sam odrastao u siromašnoj porodici. Ceylanina majka je poznata modna dizajnerka, živeli su u raskoši i nikad im ništa nije nedostajalo, a moji roditelji su jedva spajali kraj sa krajem. Otac je radio u zalagaonici na jugoistoku Turske, ali toga se nikad nisam stideo. Moje poreklo me je naučilo da uvek treba biti skroman. Novac je prolazan i nikome ne garantuje sreću", kaže Burak.

Ceylan je vremenom uverila roditelje da je Burak pravi muškarac za nju i sad se svi slažu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs