Prelep komad nakita

Koliko vredi prsten na Jeleninoj ruci?

Pošto se Jelenin prsten ne nalazi u kolekcijama koje mogu da se kupe u samoj radnji, najverovatnije se radi o specijalnoj porudžbini. Na sajtu juvelirnice Čaudano u Monte Karlu nema cene za njihov nakit
Šuška se
08:50h Autor:
Koliko vredi prsten na Jeleninoj ruci?
Foto: AP

Novak Đoković je uvek bio galantan kada je reč o njegovoj devojci, a sada verenici, Jeleni Ristić. U prilog tome govori i verenički prsten kojim je nedavno krunisao njihovu osam godina dugu vezu.

Ovaj prelepi komad nakita kupljen je u juvelirnici Čaudano u Monte Karlu. Pošto se Jelenin prsten ne nalazi u kolekcijama koje mogu da se kupe u samoj radnji, najverovatnije se radi o specijalno naručenom prstenu. Na sajtu ove juvelirnice nema cene za njihov nakit.

"Teško je proceniti na osnovu fotografije, ali mnogo faktora utiče na cenu sličnog komada. Kada su brilijanti u pitanju, zavisi od toga od koliko su karata, koje čistoće i kakav je rad. Recimo da kamen od pola karata košta oko 1.500 evra, a sigurni smo da ih na tom prstenu ima nekoliko. Takođe, ako se radi o specijalnoj narudžbini, to još povećava cenu. Zaista je teško reći, ali takav prsten može da košta 20.000 evra, možda i više", kažu za Kurir u jednoj poznatoj beogradskoj juvelirnici i dodaju:

"Morate da imate u vidu da su cene u Monte Karlu znatno više zbog toga što je to mondenski grad. Novak bi prošao pet puta jeftinije da se odlučio za kupovinu u Beogradu".

Kako piše Dejli mejl, Nole je Jelenu iznenadio putovanjem helikopterom u Francusku, gde su proveli noć u apartmanima Kuven di minim. Veče u ovom hotelu košta 1.100 evra, a celoj priči treba dodati i iznajmljeni helikopter. Cena za jedan pravac je oko 800 evra.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs