Vruće tajne bogatih i slavnih

Top 10 najvećih seks skandala poznatih

Švarceneger, Robi Vilijams, Kobi Brajant, Vejn Runi i švedski kralj nalaze se na listi muškaraca koji su se našli na stubu srama svog svojih seksualnih ispada
Celebrities
16:40h Autor:
Top 10 najvećih seks skandala poznatih

Imali su slavu i bogatstvo, ali su ovim poznatim imenima pored profesionalnog uspeha i njihove seks afere potresle svet. Evo ko je svojim postupcima šokirao javnost i zasluženo se našao na listi seks skandal majstora.

1. Džon Travolta - masaža koja ga je koštala reputacije

Pre tri godine Robert Rendolf, autor knjige “Nikada više nećeš masirati u ovom gradu”, otkrio je da je Džon Travolta "samo jedna od mnogih holivudskih zvezda koja krije svoje naklonosti prema istom polu". Rendolf je u pomenutoj knjizi tvrdio da je Travolta u jednom spa centru u Los Anđelesu imao seksualne odnose sa muškarcima, kao i da je prisustvovao nekim "glumčevim seansama".

Travoltini advokati su najpre tužili pisca zbog iznetih tvrdnji, ali je Rendolf ubrzo uzvratio protivtužbom, zbog uvrede časti. Sud u Los Anđelesu je prošle godine presudio u korist Džona Travolte, ali to nije zaustavilo širenje novih glasina da je brak glumca (59) sa Keli Preston samo paravan za njegovo homoseksualno opredeljenje.

2. Arnold Švarceneger - dete iz strastvenih izleta sa sobaricom

Brak Arnolda Švarcenegera sa Marijom Šriver izgledao je savršeno, a onda je usledio šok. U medije je procurela vest da je glumac pre više od petnaest godina prevario svoju suprugu sa kućnom pomoćnicom. Legendarnom Terminatoru vanbračna veza donela je peto dete, šesnaestogodišnjeg sina Mildreda Bena.

Kako jedna afera prati drugu, otrkiveno je da kućna pomoćnica nije bila jedina glumčeva ljubavnica. Švarceneger je za svoje seksualne afere birao neprivlačne žene, jer je smatrao da je njih lakše zadovoljiti, nego one uspešnije i lepše. Vanbračni izleti koštali su glumca braka, pa su se on i Marija Šriver pre dve godine razveli. Iako Arnold i danas tvrdi da nikako nije uspeo da prestane da voli svoju bivšu suprugu, Marija je bila čvrsta u odluci da mu zauvek zatvori vrata svog života.

3. Tajger Vuds - starlete mu uništile brak

Američki tabloid " National Enquirer" otkrio je bračnu prevaru jednog od najboljih golfera svih vremena Tajgera Vudsa. Kako je ovaj mediji pisao, sportista je svoju suprugu Erin, sa kojom ima šestogodišnju ćerku Sem i trogodišnjeg sina Čarlija, varao sa slabo poznatom wanna-be starletom Rajčej Jučitel.

Žene sa kojima je Vuds bio samo su isplivavale na površinu. Posle prevara usledilo je pokajanje, pa je golfer u više navrata izjavljivao da se kaje zbog neverstava. To nije bilo dovoljno za Erin, pa su afere dovele do razvoda njihovog braka.

4. Karl Gustav - bludne noći u klubovima kriminalaca

Švedski kralj Karl XVI Gustaf šokirao je javnost u svojoj zemlji kada je pre dve godine objavljeno da je bludničio sa manekenkama, striptizetama i posećivao sumnjive klubove. Tri švedska novinara objavila su njegovu biografiju i u njoj otrkila sve detalje nedoličnog ponašanja švedskog kralja. Knjiga je razotkrila da je jedan od lokala koji je posećivao Gustav bio je u vlasništvu bivšeg kriminalca poreklom sa prostora bivše Jugoslavije, Mileta Markovića.

5. Vejn Runi - varao trudnu suprugu sa prostitutkom

Napadač Mančester Junajteda i engleske reprezentacije Vejn Runi nije odoleo seks aferama. Sportista je pre tri godine suprugu Kolin varao sa prostitukom Dženifer Tompson. Kako je pisao "Sandej miror", Runi je za vreme trudnoće supruge Kolin sedam puta u četiri meseca imao seksualne odnose sa Dženifer Tompson, koja je svaku noć sa engleskim fudbalerom naplaćivala po 1.000 funti. Epilog afere je izgledao ovako - Runi se pokajao, a supruga je oprostila.

6. Robin Vilijams - herpes otkrio prevaru

Glumca Robina Vilijamsa 1986. godine, Mišel Tis Karter optužila je da joj je preneo herpes tokom seksa. U to vreme Vilijams je bio oženjen sa Valerijom Velardi. Ova vest je pokazala da poznati komičar ume da bude i te kako nestašan u privatnom životu. Uvek nasmejanom Robinu Vilijamsu prevara je na kratko skinula osmeh sa lica.

7. Bred Pit - idličnu vezi burno prekinula fatalna žena

I pored velike ljubavi, holivudski srcelomac Bred Pit i zvezda "Prijatelja" Dženifer Aniston privukli su svojim raskidom. Njihova sedmogodišnja veza smatrana je jednom od retko uspešnih i stabilnih u Holivudu. Ipak, idila je srušena 2005. godine. Kobni trenutak njihovog braka bilo je snimanje filma "Gospodin i gospođa Smit" gde Bred nije odoleo čarima, u to vreme najvećeg ženskog seks simbola, Anđeline Džoli. Razvod Pit - Aniston bio je medijski najpropraćeniji holivudski razvod svih vremena.

Interesantno je da je Bred kasnije javno priznao da je bio emotivno slomljen nakon rastanka sa bivšom suprugom i koristio razne opijate. S obzirom da je on bio inicijator raskida i svojevoljno pao u zagrljaj Anđelini, spekulisalo se da je njegova izjava bila samo znak griže savesti. Ni danas, osam godina od ljubavnog skandala, prašina se nije slegla. Stranice žute štampe pune planovi za venčanje, ne samo Breda i Anđeline, već i Dženifer sa svojim verenikom Džastinom Terouom. Ali, glavna tema nije lokacija ili preskup dijamanstki prsten, već to ko će kome doći na venčanje i čije će biti prvo.

8. Kobi Brajant - silovanje i učestala neverstva

Pre devet godina, hotelska radnica iz Kolorada optužila je Kobija Brajanta za silovanje, ali su optužbe kasnije povučene. Košarkaška zvezda je tada bila u braku sa Vanesom. Saznanje da ju je varao sa, kako je izjavljivala stotinu žena, dovelo je do njihovog razvoda.

9. Dejvid Leterman

Ni jedan od najpoznatijih američkih voditelja, Dejvid Leterman nije odoleo seks skandalima. Dok je bio u braku sa Reginom Lasko, otpočeo je vezu sa svojom saradnicom Stefani Birkit, sa kojom je radio na televizijskoj mreži "CBS".

Ali, to nije sve... Bivši producent emisije "48 sati", Džo Holdermen dokopao se Stefaninog dnevnika, pa je vrućim tajnama pokušao da od voditelja iznudi dva miliona dolara.

10. Ben Aflek - "razveo" Džej Lo

Ben Aflek upoznao je Dženifer Lopez 2003. na snimanju filma "Gigli". On je javnosti predstavljen kao njen partner tri dana pre njenog zvaničnog razvoda od prvog supruga Krisa Džada. Njihova veza nije dugo potrajala.

Muzička diva se prvo venčala sa Markom Entonijem i dobila blizance, da bi se na kraju razvela se i otpočela vezu sa Kasperom Smartom. Aflek uživa u braku sa glumicom Dženifer Garner i njihovo troje dece.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs