Slučajni roditelji

Skandali poznatih oko utvrđivanja očinstva: Od Mika Džegera do Džastina Bibera

Dok su neke zvezde želeli da iskoriste kako bi im iznudili novac, druge slavne ličnosti su bezuspešno negirale da dete nije njihovo, jer je DNK analiza dokazala suprotno
Celebrities
05:34h Autor:
Skandali poznatih oko utvrđivanja očinstva: Od Mika Džegera do Džastina Bibera

Slava i skandali kao da ne mogu a da ne budu u ljubavi, što su pokazali mnoge zvezdice i zvezde Holivuda po pitanju utvrđivanja očinstva. Neke od njih su hteli da prevare, dok su drugi prvo odbijali da prihvate decu, a zatim preuzeli odgovornost.

1. Mia Farou

Poznata glumica, koja je više od decenije bila udata za poznatog holivudskog režisera, Vudija Alena, skoro je priznala da je njen dvadesetpetogodišnji sin, Ronan Farou, možda sin Frenka Sinatre, dok Barbara Sinatra komentariše da je to besmislica.

2. Džastin Biber

Kanadski pevač i idol tinejdžera širom sveta ne samo da je pogrešan uzor zbog svog nekontrolisanog i bahatog ponašanja, već i zbog seks skandala. Maraja Jiter (20) izjavila je da su ona i Biber začeli sina Tristana u bekstejdžu. Biber se nije oglašavao, a videćemo da li će se, baš kao i kod sina Mie Faron koji zaista liči na Frenka Sinatru, tek nakon niza godina pokazati da Tristan nedoljivo podseća na Bibera.

3. Arnold Švarceneger

Kada je bivši glumac akcionih filmova i guverner Kalifornije pristao da izdržava sina Džozefa, koga ima iz afere sa dugogodišnjom sluškinjom, njegova žena Marija odlučila je da se razvede nakon 25 godina braka.

4. Tajger Vuds

Tajgerove afere sa mnogobrojnim ženama jednom su ga morale dovesti i do ovoga. Glumica u filmovima za odrasle, Devon Džejms, tvrdila je da je on otac njenog deteta sve dok DNK analiza nije opovrgla njene tvrdnje.

5. Džud Lou

Iz kratke veze sa glumicom Samantom Bruk rodila se mala Sofija, koju je glumac odbijao da vidi sve dok DNK test nije dokazao da je ćerka zaista njegova.

6. Edi Marfi

Nakon Edijeve kratke afere sa njom, pevačica grupe „Spice Girls“, Melani Braun, ostala je trudna. Glumac je poricao da je on otac sve dok DNK test nije pokazao da jeste.

7. Stiv Džobs

Kada je imao 23 godine, Stiv Džobs je izjavio kako je neplodan. Međutim, Krisan Brenan rekla je nedugo nakon toga da je dete koje nosi njegovo. Nakon dve godine poricanja, pozitivan DNK test razjasnio je sve.

8. Mik Džeger

Nakon što je Mik Džeger (Mick Jagger) odbio da prizna očinstvo, Marša Hant, pevačica koja mu je navodno bila inspiracija za pesmu „Brown Sugar“, pokrenula je sudski proces i dokazala da je on otac njene ćerke Karis.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs