Sledeći izazov Tina Tarner

Boris Milivojević: Devojke su plakale zbog imitacije Balaševića

Glumac, koji je za potrbe šoua Tvoje lice zvuči poznato postao panonski mornar, priznao je da se osećao super što je imitirao slavnog Novosađanina, ali kaže da je bio svestan da je maska loše urađena
Celebrities
05:50h Autor:
Boris Milivojević: Devojke su plakale zbog imitacije Balaševića
Foto: Prva.rs / Printscreen

Glumac Boris Milivojević uspeo je da rasplače ženski deo publike u emisiji “Tvoje lice zvuči poznato” imitirajući Đorđa Balaševića i pevajući “Ne lomite mi bagrenje”. On je "dirnuo" publiku uprkos oceni žirija, ali ui samog Borisa, da je maska bila očajna i da nije baš ličila na „panonskog mornara“.

"Meni su se posle emisije prijavile neke devojke i ozbiljne žene koje su plakale. Sad šta je to što sam ja postigao, ne znam, ali nisam baš očekivao takvu reakciju. Ne znam, možda sam malo preterao u toj samoosećajnosti. To je ipak gluma, ali da su ocenjivali samo to, ja bih verovatno bio prvi, a ne poslednji, jer meni je super bilo imitirati Đoleta", kaže Boris Milivojević.

Ipak, čini se da je maska presudila, pa je glumac na kraju ovonedeljnog takmičenja završio pri dnu tabele. Član žirija Ivan Ivanović rekao je Borisu da izgleda kao Đorđe Balašević koji se vratio sa izleta u Fukušimi.

“Ove devojke su verovatno zaplakale jer su se zabrinule da Đoletu nije dobro”, istakao je Ivanović u emisiji.

"Probao sam da ukažem na to da maska nije savršena, ali nisam mogao da utičem ni na šta. Mislim da ako primetimo da ne valja maska, da nije uspela, onda idemo više na imitaciju, i tako je bilo u ovom slučaju, a dosta su me nahvalili što se tiče vokala", priznaje Milivojević.

Njega tek u narednoj emisiji očekuje izazov sa maskiranjem pošto mora da se preruši u pevačicu Tinu Tarner.

"To jeste izazov i biće verovatno neka ozbiljna maska. Jedino se plašim te crne farbe, jer mislim da će ići preko celog tela, a ona se teško skida."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs