Povreda na snimanju

Tamara Dragićević: U Urgentnom zbog Majkla Džeksona

Pala sam dok sam se muvala iz scene i čekala svoj red da snimim imitaciju, rekla je glumica koja se nakon nekoliko sati provedenih kod lekara vratila pravo na snimanje šoua Tvoje lice zvuči poznato
Celebrities 21.11.2013. - 11:46h Autor: Blic
Foto: Kurir

Glumica Tamara Dragičević na jučerašnjem snimanju emisije „Tvoje lice zvuči poznato“ doživela je nezgodu i tom prilikom povredila nogu, zbog čega je završila u Urgentnom centru.

 

Do nezgode je došlo u studiju na Košutnjaku dok se glumica pripremala da imitacijom oživi kralja popa Majkla Džeksona.

 

"Pala sam dok sam se muvala iza scene i čekala svoj red da snimim imitaciju. Nekoliko sati sam provela u Urgentnom centru. Dali su mi infuziju dok su me previjali, ali bitno je da će sve biti u redu", rekla je Tamara.

 

Ona je dodala i da se po izlasku iz Urgentnog odmah vratila na snimanje emisije.

 

"Mnogo me boli, ali na svu sreću, povreda nije strašna. Izdržaću dok ne završim sa snimanjem, to je sigurno. Povreda me neće omesti da i u sledećim emisijama dam sve od sebe", rekla je glumica.

 

Da snimanja popularne emisije nisu nimalo laka, svedoči i podatak da ovo nije prva povreda takmičara od početka sezone. Tako je Aleksa Jelić imao problema sa kolenom zbog čega je išao i na terapiju, a nešto bolje je prošla Sneki, koja je zbog imitacije Madone dobila modrice.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...