Skromnost ne postoji u njihovom rečniku

Zvezde rasipnici: Na šta su poznati potrošili milione?

Ako već volite da jedete ribu, zašto na nju ne biste potrošili 60.000 dolara smatra Lejdi Gaga, dok je Keti Peri originalnija pa je svom bišem suprugu komičaru i glumcu Raselu Brendu poklonila put u svemir za 200.000 dolara
Celebrities
09:46h Autor:
Zvezde rasipnici: Na šta su poznati potrošili milione?
Foto: Reuters / AP

Čuvena izreka "ima se, može se" zaista odgovara mnogim holivudskim zvezdama, koje nekada skupocenim poklonima kao da žele da osiguraju epitet pravih diva. Iako im milioni ne garantuju priznaje za profesiju kojom se bave, ipak, mnoge poznate svetske face vole da se rasipaju sa svojim bogatstvom, koje dostiže vrtoglave cifre.

1) Lejdi Gaga voli da jedu ribu

Lejdi Gaga je potrošila 60.000 dolara na 27 riba, uvezenih iz Japana. Sigurno su joj bile neophodne, samo nije sigurno da li kao hrana ili eksperiment za jedan od njenih ekscentričnih stajlinga.

2) Dženifer Lopez ne štedi za poklon

Dženifer je, dok je još bila verena za Bena Afleka, potrošila 300.000 dolara kako bi mu poklonila Bentli.

3) Selena Gomez i Džastin Biber ne pitaju za cenu dok gledaju "Titanik"

Sasvim uobičajen izlazak dvoje tinejdžera izgleda ovako: u septembru 2011. Džastin Biber je iznajmio „Stejpls centar“ u Los Anđelesu za Selenu Gomez, gde su večerali i gledali „Titanik“ potpuno sami u sali za 200.000 ljudi. Iako su salu dobili besplatno, MTV je procenio da je ovaj izlazak koštao bar 475.000 dolara.

4) Keli Rouland na sve spremna za najbolju drugaricu Bijonse

Keli Rouland, najbolja Bijonsina drugarica, poklonila je pevačicinoj ćerki dijamantsku kadu za bebe optočenu Svarovski kristalima, koja je koštala 5.200 dolara i to pre nego što se rodila. A Bijonse je Džej Ziju za 41. rođendan kupila Bugati vredan tri miliona dolara.

5) Sil i Hajdi Klum - ledena prosidba

Nažalost, njihova veza je stigla do tankog leda, ali možda je to zato što je Sil "hladno" zaprosio Hajdi. Pevač je naručio izgradnju igloa visokog četiri metra, a onda je u njemu pitao Hajdi da se uda za njega.

6) Keti Peri "katapultirala" Rasela Brenda

Još jedna veza koja nije uspela. Možda je to što je Keti Raselu poklonila put u svemir – vožnju koja košta 200.000 dolara – bio njen način da mu kaže da ode od nje.

7) Sandra Bulok ceni voće u svakom obliku

Sandra Bulok verovatno misli da njen sin Luis raste u poznavaoca umetnosti. Na jednoj aukciji kupila je „Breskve“ Endija Vorhola za 14.000 dolara kao poklon sinu.

8) Elton Džon i skupocene jaslice

Elton Džon i Dejvid Furniš poželeli su dobrodošlicu svom novorođenom sinu jaslicama koje su koštale 2 miliona dolara i koje su izgrađene iznad njihovog stana u Los Anđelesu.

9) Tom Kruz "do neba" voleo Kejti Holms

Kao venčani poklon Tom je Kejti dao mlaznjak vredan 20 miliona dolara. Ni ovaj veliki znak pažnje nije bio dovoljan da se spasi brak, jer je Kejt ostavila zvezdu "Top gana".

10) Anđelina Džoli široke ruke za Bred Pita

Među mnogim poklonima koje je Anđelina kupila Bredu nalaze se motor (100.000 dolara), drvo masline (18.500 dolara) i najnoviji, vodopad na kojem može da sagradi kuću iz svojih snova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs