Potvrdio vezu

Princ Hari napao medije: Brani devojku, porodica ga podržala! (FOTO)

Zvanično saopštenje je izdato kako bi se smanjilo uznemiravanje glumice i njene porodice
Šuška se
16:28h Autor:
Princ Hari napao medije: Brani devojku, porodica ga podržala! (FOTO)
Foto: Reuters / Pool

Princ Hari je potvrdio da je američka glumica Megan Markl njegova devojka, ali u saopštenju za javnost je napao medije zbog toga jer su je uznemiravali. U izjavi se navodi da u vezi nekoliko meseci i da gospođica Markl nije zaslužila takav tretman.

Britanci pobesneli: Nova devojka princa Harija ne zna ništa o nama! (VIDEO)

A photo posted by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Oct 21, 2016 at 12:49pm PDT

Paparaci ne prezaju ni od čega

"Neki od takvih članaka su vrištali s naslovnica nacionalni štampe, a bili su puni seksističkih i rasističkih napada, pogotovo u komentarima ispod članaka na internetu. Ima i članaka koji su odmah povučeni, jer smo protiv takvih medija preduzeli pravne bitke. Njena majka mora da se bori s paparacima da bi ušla u svoju kuću, a ti fotoreporteri ne prezaju ni od toga da ilegalno uđu na njen posed. Bivšem dečku se nudi novac u zamenu za bilo koji prljavi detalj iz njenog života, a uznemiravaju se i prijatelji, kolege i susedi, kako bi se saznalo bilo što", stoji u saopštenju kojeg je potpisao Harijev portparol, objavio je BBC.

Ne želi da doživi Dajaninu sudbinu: Uplašenom princu Hariju propao plan sa novom devojkom! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

U saopštenju se dodaje da je princ Hari zabrinut za sigurnost gospođice Markl, i da je razočaran jer joj ne može pomoći.

"Jasno mu je da će mnogi komentarisati kako je to "cena koju mora da plati" i da je "sve to deo igre". On se ne slaže s time, jer ovo nije igra, nego njen i njegov život", stoji na kraju saopštenja.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs