Nova ljubav

Koga voli Robert Patinson?

Popularni glumac je očigledno veliki zavodnik nežnijeg pola, a trenutno je u žiži javnosti zbog navodne veze sa manekenkom i ćerkom Šona Pena, a povezuju ga i sa ličnim trenerom Sidni Lajbs
Šuška se
03:58h Autor:
Koga voli Robert Patinson?
Foto: Reuters

Četiri meseca nakon što je prekinuo četvorogodišnju vezu sa 23-godišnjom Kristen Stjuart (Kristen Stewart), koja ga je prevarila sa rediteljem Rupertom Sandersom, glumac je pronašao novu ljubav.

Prema pisanju časopisa Life & Style Weekly, Robert Pattinson (27) se zabavlja sa 22-godišnjom Dilan Pen (Dylan Penn), ćerkom bivših supružnika Šona Pena (Sean Penn) i Robin Vrajt (Robin Wright).

Glumac i manekenka snimljeni su zajedno početkom septembra, uživali su na nastupu prijatelja njenog oca, repera Mikija Avalona (Mickey Avalon) u klubu The Viper Room u Los Anđelesu.

Očevidci tvrde da su koketno dodirivali jedno drugo i izgledali veoma srećno. Nakon nastupa su otišli na piće, a nakon toga kod njega kući.

"Otišli su u njegovu kuhinju, on je stajao iza nje i obuhvatio je rukama. Zatim ju je ljubio po vratu", otkrio je izvor.

Međutim, američki portal RadarOnline objavio je da je glumčeva nova ljubav lični trener Sidni Lajbs (Sydney Liebes) koju je upoznao u teretani u koju je krenuo zbog priprema za ulogu u filmu Mission: Blacklist.

"Sidni liči na Kristen, ali je drugačija od nje. Prizemljena je, jako energična, dok je Kristen tmurna. Sidni je sjajna devojka za Roba", otkrio je izvor.

Navodno su snimljeni kako se drže za ruke pre tri nedelje, a glumac ju je tokom vikenda odveo na rođendansku zabavu svog prijatelja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs