Da li je ovo kraj

Anđelina pred svima vrištala na Breda: Izdao si me, uništio si sve naše planove za budućnost!

Raj se pretvorio u pravi pakao. Anđelina i Bred su pred razvodom, tvrde svetski mediji
Šuška se
10:16h Autor:
Anđelina pred svima vrištala na Breda: Izdao si me, uništio si sve naše planove za budućnost!
Foto: Profimedia

Anđelina je optužila Breda da je uništio sve njihove planove jer se ponovno spetljao s Dženifer Aniston. Usred priče o razvodu Breda Pita i Anđeline Džoli, odjeknula je vest da je Pit navodno prevario suprugu i to s njoj najomraženijom osobom na svetu Dženifer Aniston, svojom bivšom suprugom.

Najgori potez

Prijatelji najpoznatijeg holivudskog para kažu da Pit nije mogao više da ponizi Anđelinu nego stupanjem u kontakt sa Dženifer. Da situacija bude još gora po glumicu s kojom je još uvek u braku, sve se to događa u trenutku kada joj je dijagnostifikovana anoreksija i kad joj je težina pala na svega 36 kilograma, piše Telegraph.

Dobro pa je uopšte živa: Jelovnik Anđeline Džoli procureo u javnost!

Foto: profimedia
Foto: profimedia

Ključan poziv

Prema poslednjoj glasini Pit je svoju bivšu suprugu zvao nakon što joj je, pre dva meseca preminula majka, Nansi Aniston. Pitao ju je kako se oseća, ali Anđelina je navodno taj poziv doživela kao izdaju i Bradovo zabijanje noža u leđa.

Međutim, američki tabloidi javljaju kako to nije bio jedini kontakt bivših supružnika. Usledili su, naime, novi razgovori, zatim i sastanak.

Sumnja se čak da je Pit Anđelinu prevario s Dženifer. Od toga je Endži godinama strahovala.

Vikala na muža

“Njihov brak je ionako bio na staklenim nogama, a sada je naleteo na nagaznu minu. Anđelina za sve krivi Dženifer Aniston. Kada je shvatila da je Brad ponovo u kontaktu s bivšom ženom, počela je galamiti na njega: “Izdao si me, uništio si sve naše planove za budućnost”, navodi izvor blizak Anđelini Džoli.

Jeziva mršavost Anđeline Džoli krila mnoge tajne: Bred Pit otkrio istinu i rasplakao milione!

Foto: profimedia
Foto: profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs