Indijana Džons

Crnogorci nisu prepoznali slavnog glumca: Bio je u odeći za bicikliste i nosio je kačket! (FOTO)

Harison Ford je hteo da ostane inkognito i uspeo je u tome, Crnogorci ga nisu prepoznali
Šuška se 04.08.2016. - 13:20h Autor: Vijesti.me
Foto: Profimedia

Kako pišu tamošnji mediji, glumac Harison Ford želeo je potpunu tajnost, te informacije o nedavnoj poseti nisu dospele u medije. Međutim, kako sada saznajemo, mnogi ga čak nisu ni prepoznali, a evo kako se proveo...

 

Čast i, kako kažu, ogromno zadovoljstvo, da ugosti Indijanu Džonsa imala je porodica Janketić u katunu Dolovi Lalevića, nadomak Biogradskog jezera. On je u kolibama te porodice, koja turistima pruža i usluge smeštaja i hrane, proveo oko 45 minuta. Prethodno je bio na Biogradskom jezeru, ali ni zaposleni u tom preduzeću, a ni turisti nisu prepoznali slavnog glumca.

 

"Do naših koliba, koje su sedam kilometara od jezera, stigao je na biciklu. Prvo su došla, takođe, na biciklima trojica njegovih prijatelja i moju ćerku Dijanu, koja govori engleski jezik, obavestili da stiže i glumac i zamolili za potpunu diskreciju, koja je isključivala fotografisanje. Ja sam u kolibi pripremala hranu kada je i on stigao. Ubrzo je ušao u kolibu i pitao gde je toalet. Bila sam iznenađena", kaže Sanja Janketić.

 

Priča da je vidljivo da je "Ford ostario, ali da je još vrlo zgodan muškarac za izuzetnim šarmom i podužom, prosedom kosom".

 

Najveća tuga Harisona Forda: Dirljivom ispovešću rasplakao milione! (VIDEO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Razgovarao je sa Janketićima opušteno, bio ljubazan i oduševljen prirodnim lepotama Bjelasice i Biogradske prašume.

 

Kako kaže Sanja, sa prijateljima se peške popeo i na vidikovac Bendovac sa kojeg su pruža veličanstven pogled na Biogradsko jezero.

 

"Tražio je slatke plačinke, tursku kafu i koka kolu. Ćaskao je sa mojom ćerkom, a meni je žao što nisam napravila fotografiju, ali sam se trudila da ispoštujem njegovu želju da ne bude uznemiravan. Od naše kolibe pošli su put Trešnjevika, a pretpostavljam i prema Beranama, gde se često biciklisti upute. Ne znam koliko je bio u Crnoj Gori, niti odakle je stigao u Biogradsku goru, ali za naše domaćinstvo to je bila jedinstvena prilika koju ćemo dugo pamtiti", tvrdi Sanja.

 

Ford se upisao i u knjigu utisaka kod Janketića. Napisao je da je jeo palačinke i da je bio sa prijateljima i nacratao srce pored. Dajana kaže da je američki glumac pohvalio njen engleski, ali se i fotografisao sa njom.

 

"Hvalio je prirodne lepote Biogradske gore, pohvalio i kako govorim engleski. Maksimalno smo se trudili da ga ne uznemiravamo previše. Ostavio je zaista lep utisak prirodnog i spontanog čoveka. Bio je u odeći uobičajenoj za bicikliste i nosio je kačket", kaže mlađa Janketićeva.

 

Nekada je bio baš zgodan: Fotografija mladog Harisona Forda zaludela žene! (FOTO)

Foto: AP/Jordan Strauss
Foto: AP/Jordan Strauss

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...