Žudi za slavom

Nesuglasice zbog paparaca: Kanje Vest mrzi medije, Kim Kardašijan ih obožava

Ćerka Kris Džener i proslavljenog američkog advokata krije od svog supruga da je u kontaktu sa ljudima koji joj pomažu da ne izgubi na popularnosti, iako je reper zahtevao da se njegova lepša polovina distancira od kamera
Šuška se 17.09.2013. - 21:03h
Foto: Reuters

Nakon porođaja, Kim Kardašijan (Kim Kardashian) je odlučila da zbog ćerkice Nort Vest i svog supruga zatvori medijima vrata svog života, ili ih barem malo pritvori. Međutim, zvezda rijalitija U korak sa Kardašijanovima (Keeping up With the Kardashian), ipak, neće dugo istrajati u tom obećanju, budući da živi od pripadnicka sedme sile.

 

Kim Kardašijan obećala je kako više neće biti toliko prisutna u javnosti, ali izgleda da se najveća rijaliti zvezda današnjice ipak predomislila, na nezadovoljstvo dečka Kanjea Vesta (Kanye West).

 

Iako se sad zaista ne pojavljuje često pred kamerama, insajderi insistiraju da će se to vrlo brzo promeniti.

 

“Kim pušta Kanjea da joj sad organizuje život i voli promene koje on pravi, ali ona i dalje želi da funkcioniše kao nekad”, prenosi RadarOnline.

 

“Kim neće prestati da se javlja paparacima u tajnosti ili ljudima za koje zna kako će joj pomoći da ostane poznata. Kanje bi poludeo kad bi saznao šta ona radi, ali ona je i dalje u kontaktu sa ljudima koji slušaju njenu stranu priče. Kim zna šta ju je učinilo poznatom. Neće prestati da radi to što radi, a to je da ostaje u centru pažnje, zato i nije važno šta ona priča Kanjeu”, dodaje isti izvor.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...