Nesreću uvek prati i nevolja

Gagi Đogani: Ostavila me je devojka, a posao propao!

Šala na društvenoj mreže ga je koštala devojke, ali to nije njegova jedina nevolja jer je i otvaranje škole plesa neuspešno
Šuška se
07:00h Autor:
Gagi Đogani: Ostavila me je devojka, a posao propao!
Foto: Kurir / Damir Dervisagić

Denser Gagi Đogani ne može da se pohvali da je 2013. godina za njega bila lepa i uspešna jer posle svih problema koje je imao sa bivšom suprugom Anabelom Bukvom i njenim suprugom, sada ga je ostavila i devojka Milena, sa kojom je do pre par dana bio u velikoj ljubavi.

Gagi je za Alo otkrio kako je njegova lepša polovina pre nekoliko dana raskinula sa njim jer je na svojoj Fejsbuk strani napisao da traži ženu.

“Ona je videla da sam na Fejsbuku napisao Ima li neka žena da se uda za mene? Garancija jedna godina, što su mediji objavili, i ostavila me je. Ne veruje mi da je to bila šala i ako stvarno to ne razume, onda i ne mora. To sam napisao jer se sada brakovi raspadaju nakon tri meseca, to sam hteo da objasnim. Definitivno je odlučila, tako da sam opet ostao sam i bez devojke”, rekao je denser i onda objasnio kako mu nije samo ljubavni život propao.

”Ostavila me je u trenutku kada sam shvatio da otvaranje škole plesa na Vidikovcu neće uspeti. U zavučenoj ulici je prostor i zato je loše, ljudi teško mogu da nađu. Malo njih se i prijavilo. Ništa od svega toga, možda kada iskrsne nešto bolje. Šta da radim, tako mi je sada”, dodao je Đogani, a na pitanje da li misli da će se u skorije vreme sve kockice složiti i da će mu se devojka Milena vratiti, on je odgovorio:

”Ona je definitivno odlučila, ne mogu da verujem da me ne razume. Svašta me sada snašlo, ali trudim se uvek da uradim nešto bolje i tako će i ostati.

Podsećanja radi, Gagi je u proteklom periodu imao dosta neprijatnih situacija, počev od batina koje je, kako je tvrdio, dobio od Andreja Atijasa, preko problema sa finansijama, pa do dokazivanja da je brižan otac svojim dvema ćerkama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs