Obećava da neće ponoviti greške

Mina Milenković: Verujem da i drugi zbog ljubavi prave gluposti!

Manekenka, koja je pre dva meseca vođena kao nestalo lice, kaje se zbog svog ponašanja, ali ga opravda mladošću i trenutkom slabosti
Celebrities
23:18h Autor:
Mina Milenković: Verujem da i drugi zbog ljubavi prave gluposti!
Foto: Facebook / Mina Milenkovic

Manekenka Mina Milenković koja je pre 2 meseca uzbudila javnost nakon što je više od 30 sati vođena kao nestalo lice, a zatim je lažno optužila trojicu momaka za silovanje, svoje ponašanje pripisuje godinama i mladosti.

Ubrzo se vratila normalnom životu i uplovila u romansu sa

Milanom – Lolom Smiljanićem. Za Hello kaže da se sada oseća dobro i da joj se čini da sve desilo pre nekoliko godina.

“Imam osećaj kao da ja i nisam bila glavni akter te priče. Bilo, prošlo i ne ponovilo se. Verujem da i druge devojke zbog ljubavi prave slične gluposti, ali da ih zbog medijske neeksponiranosti niko ne osuđuje i o njima se ne priča. Drago mi je ako je ova moja priča bila poučna drugim ženama da nipošto ne rade slične stvari. Na svu sreću, imam samo dvadeset godina, pa moje neprimereno ponašanje pripisujem mladosti i ludosti. Bio je to za mene trenutak slabosti i mogu da se zakunem da se nikada neće ponoviti”, zaključuje 20-godišnja manekenka.

Iako se ne kaje što je bila u emotivnoj vezi sa menadžerom beogradskog splava koja je trajala 2 godine, žali zbog njenog neslavnog završetka.

"Verujem da još ima onih koji me osuđuju. Ipak, najvažnije mi je što me moji prijatelji i članovi porodice od prvog dana podržavaju i veruju mi. Na moju sreću, sve sam uspešno prevazišla i postala savršeno svesna svega što mi se desilo. Nema nazad, dalje se mora".

O vezi sa Smiljanjićem ne govori puno, ali ističe da joj se on našao tu kada joj je podrška bila najpotrebnija. Nije verovala da će tako brzo nakon raskida od bivšeg partnera započeti novu emotivnu vezu: “Nisam verovala, ni u snu. Bila sam ubeđena da ću narednih nekoliko godina provesti sama”.

Uspešno se vratila studijama na FON-u, a osim manekenske karijere, koju posmatra kao hobi, volela bi da bude PR menadžer neke ugledne kompanije. Iako je probala da živi sa ocem u Holandiji, nakon skandala, zemlja lala joj se nije dopala: “Nema spontanosti i pravog života, kao u Srbiji. Mislim da nikada ne bih mogla da živim nigde drugde”.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs