Hoće da stavi tačku na bivšu romansu

Dejana Živković: Zbog Vladimira sam se slikala za medije

Manekenka kaže da nije željna medijskog eksponiranja, već da se pojavljivala u novinama zbog svog bivšeg dečka Vladimira Stojkovića
Celebrities 27.09.2013. - 13:08h Autor: Alo!
Foto: Kurir

Bivša učesnica "Prvog srpskog top modela", Dejana Živković, rešila je da progovori o raksidu sa golmanom Vladimirom Stojkovićem i tvrdi da razlog raskida nije bivša supruga poznatog fudbalera, Bojana Rajić. Dejana smatra da nema potrebe za pompom, jer su se njih dvoje razišli na civilizovan način.

 

"Iskreno da vam kažem, ja da se pitam, o nama se više ništa ne bi pisalo. Mislila sam uvek da je pametnije da ćutim, ali kada vidim da mediji sami pišu, ipak je bolje da kažem i stavim tačku", rekla je Dejana i otkrila razloge raskida sa Vladimirom.

 

"Velika prašina se digla oko svega, a Vladimir i ja smo se razišli mirno. Tačno je to što ste vi pisali da sam ja raskinula sa njim, ali nije razlog bilo ništa vezano za njegovu bivšu ženu. Ja u te stvari nisam ulazila i, iskreno, nije me zanimalo i nisam imala potrebu da se mešam u probleme koje je imao oko razvoda. On je sam sve rešavao", izjavila je Živkovićeva.

 

"Iskreno, ja nisam željna medijskog eksponiranja kada je moj privatni život u pitanju, ali tada sam zbog Vladimira to uradila i slikali smo se zajedno za jedan magazin. Nadam se da ćemo ovim staviti tačku na našu vezu, jer nema potrebe da se o tome piše. Mi smo se rastali na kulturan i miran način, jer jednostavno nismo se našli i to je sve", završila je manekenka priču.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...