Nema krize

Jana Milić-Ilić: U mom braku je sve savršeno!

Tokom dve godine boravka u Hrvatskoj, gde je glumila Lejlu u seriji Larin iizbor, lepa Kruševljanka kaže da joj je bilo lepo ali da joj je srce u Srbiji
Šuška se
16:58h Autor:
Jana Milić-Ilić: U mom braku je sve savršeno!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Iako se u posldnje vreme moglo čuti da je brak glumice Jane Milić-Ilić i njenog supruga, televizijskog producenta Miodraga Ilića u krizi, zgodna Lejla iz serije "Larin izbor" kaže da trenutno u njenom braku sve savršeno funkcioniše.

Jana je demantovala priče da su njihove emocije oslabile, zato što je ona zbog obaveza u vezi sa snimanjem serije skoro dve godine boravila u Hrvatskoj. Kao i kod većine bračnih partnera, u odnosu poznate umetnice i njenog supruga bilo je manjih trzavica, ali one ni jednog trenutka nisu pretile da u potpunosti pokvare sreću popularnog para. Pošto je nedavno završeno snimanje serije "Larin izbor", glumica se vratila svakodnevnom životu u Beogradu.

"Moj suprug Miša i ja smo proslavili godišnjicu braka na najlepši mogući način. Sami smo uživali u prijatnoj večeri u restoranu u kome smo se pre dve godine i venčali. Bilo je baš romantično", istakla je Jana i dodala:

"U mom braku sve savršeno funkcioniše. Ja sam presrećna i veoma zaljubljena u svog supruga. U hrvatskoj i je bilo prelepo jer sam bila deojedne vrlo uspešne glumačke ekipe. Ipak, srce mi je sve vreme bilo u Srbiji, zbog čega sam jedva čekala da se vratim u Beograd".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs