Poslovno druženje

Šta povezuje sultaniju Hatidže i Orlanda Blooma? (VIDEO)

Turska glumica i holivudski šarmer imali su zajednički angažman na snimanju reklame za sladoled
Šuška se
04:00h Autor:
Šta povezuje sultaniju Hatidže i Orlanda Blooma? (VIDEO)
Foto: Instagram / Selma Ergeç

Selma Ergeč (Selma Ergeç) poznata po ulozi Hatidže u popularnoj turskoj sapunici Sulejman Veličanstveni i holivudski lepotan Orlando Blum (Orlando Bloom) zajedno su snimili reklamu za sladoled.

Tridesetčetvorogodišnja turska glumica u četverominutnoj reklami, koja je počela da se prikazuje na malim ekranima, glumi voditeljku koja intervjuiše 36-godišnjeg Orlanda Bluma. Kada ga upita kakva treba da bude po njemu savršena žena, on razmišlja upravo o njoj u nekoliko različitih situacija. Jedna od zajedničkih stvari im je to što oboje vole sladoled.

Reklama je bila povod i da dvoje glumaca zajedno krase tursko izdanje časopisa Elle za jul. Tom prilikom Blum je pohvalio kolegicu Selmu i istakao lepote Turske.

Američki glumac najpoznatiji po ulogama u trilogiji Gospodar prstenova, Pirati s Kariba i Hobbit u braku je sa modelom Mirandom Ker (Mirandom Kerr) i imaju dvoipolgodišnjeg sina Flynna.

Selma, takođe bivši model, studirala je medicinu, psihologiju i filozofiju, i tečno govori pet svetskih jezika. O svom ljubavnom životu otkriva samo da je srećno zaljubljena.

http://www.youtube.com/watch?v=nDWMm-KY0sU

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs