Bekstvo iz grada

Branislav Lečić ženi kupio kuću u Ritopeku

Glumac nedaleko od Beograda pazario nekretninu koja je ranije pripadala njegovom kolegi Bogdanu Dikliću
Šuška se 12.09.2013. - 09:32h Autor: Kurir
Foto: Kurir

Branislav Lečić je svojoj supruzi Nini kupio kuću nedaleko od Beograda.

 

Poznati glumac je, navodno, nekretninu koja se nalazi u Ritopeku pazario od svog kolege Bogdana Diklića, a kako meštani, tvrde ona predstavlja pravu oazu za porodične ljude.

"Leku često viđamo kada prođe na biciklu, on često posećuje imanje i održava kuću. Nina se ređe može videti tu, ali je njen suprug, kako smo čuli, baš zbog nje i izabrao to mesto za uživanje van gradske vreve", pričaju meštani.

Pozvali smo voditeljku da proverimo da li je zadovoljna muževljevim odabirom, ali ona je kratko rekla: "Za to je ipak bolje da njega pozovete!", rekla je Nina. 

Kad smo pozvali i glumca, on je potvrdio da vreme voli da provodi u Ritopeku. Ali, o prodavcu svom kolegi Bogdanu Dikliću nije pričao.

 

"Davno sam kupio tu kuću. To mi je velika radost i alternativa, mesto gde uživam s porodicom. S obzirom na to da se do tamo stiže za 23 minuta iz Beograda, to je velika prednost", rekao je Lečič.

Inače, bračni par ima velelepnu kuću na Košutnjaku, u kojoj žive, a u Ritopek odlaze kada požele da pronađu mir i pobegnu od gužve.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...