Skandal bez razloga:

Kristina Bekvalac optužila nevine ljude za krađu novčanika

Stilistkinja napala zaposlene na jednoj televiziji da su joj ukrali novčanik, koji je zaboravila kod kuće
Šuška se
18:02h Autor:
Kristina Bekvalac optužila nevine ljude za krađu novčanika
Foto: Kurir

Mlađa sestra popularne pevačice Nataše Bekvalac nedavno je optužila osoblje Hepi televizije za krađu novčanika, koji je zapravo zaboravila kod kuće. Stilistkinja je gostovala u jednoj emisiji, a po završetku snimanja napravila je scenu iza kamera kad je shvatila da joj u torbi nema buđelara.

"Kako vas nije sramota?! Došla sam u emisiju, a vi me pokrali!", divljala je u garderobi Kristina Bekvalac.

Iako je Kristinina torba sve vreme bila u prostoriji koja je pod video-nadzorom, ona je nastavila da vrišti: "Da li je moguće da ste to uradili?! Ne mogu da verujem! Sram vas bilo!", vrištala je Bekvalčeva.

Posle drame koju je napravila i tako besna otišla kući, čelnici ove televizije o slučaju su obavestili policiju, koja je proverila zaposlene, ali i pregledala snimke sigurnosnih kamera. Pošto nije utvrđeno da je u prostorijama televizije došlo do krađe, ni stilistkinja se više nije javljala.

Tek dva dana kasnije, kad je ceo slučaj skoro i zaboravljen, oglasio se PR njene sestre Faris Juma. On je nazvao urednike na TV Hepi i rekao da je ipak sve bila samo zabuna, jer je Kristina tog dana novčanik zaboravila kod kuće. Ona se nije udostojila ni da se izvini ljudima na koje je vikala i koje je zbog svoje nepažnje optuživala za pljačku.

Kristina Bekvalac je očigledno napravila frku jer ima strah od lopova, koji su je opljačkali u decembru prošle godine. Nju je u pekari ojadio nepoznati lopov, koji joj je neprimetno iz tašne izvukao novčanik. U tom trenutku ona je s ćerkom razgledala koja peciva da kupi. Tada je ostala bez dokumenata i više stotina evra. I njena sestra Nataša je opljačkana tokom leta na Zakintosu. Njoj je nestao honorar od 10.000 evra koji je dobila za dva nastupa na tom grčkom ostrvu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs