Šok

Deda Jelene Đoković opljačkan i otet: Pronađen vezan, ali bez povreda

jutros oko 3 sata u njegovu kuću su upala dvojica maskiranih razbojnika koji su mu iz novčanika uzeli oko 26.000 dinara i jedan mobilni telefon

Vesti
Autor:
Deda Jelene Đoković opljačkan i otet: Pronađen vezan, ali bez povreda
Foto: Profimedia

Novak Đoković i njegova supruga Jelena oglasili su se posle pljačke i otmice njenog dede Milosava, navodeći da su oni u potpunom šoku zbog svega što se dešava.

"Porodica Miloslava Radisavljevića (85), iz Ljiga, kome su sinoć u kuću upali napadači, kidnapovali ga i odveli u polje udaljeno par kilometara, u potpunom je šoku zbog svega što se desilo. Miloslav, deda Jelene Đoković, zbog svih okolnosti nije u stanju da daje izjave medijima, baš kao ni Novak i Jelena, ali se zahvaljuju policiji na brzoj reakciji. Zbog činjenice da je istraga još uvek u toku, moli se javnost za razumevanje", navodi se u zajedničkom saoopštenju.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Ljigu pronašli su jutros osamdesetogodišnjeg muškarca koji je bio vezan za metalnu konstrukciju, a na sebi nije imao nikakvih vidljivih povreda.

Policija je odmah obavila razgovor sa pronađenim muškarcem, koji je tom prilikom izjavio da su jutros oko 3 sata u njegovu kuću ušla dvojica maskiranih razbojnika koji su mu iz novčanika uzeli oko 26.000 dinara i jedan mobilni telefon, a zatim su ga izveli iz kuće i vezali za dalekovod koji se nalazi u blizini kuće.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova o svemu su obavestili Više javno tužilaštvo u Valjevu i intenzivno tragaju za počiniocima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs