U susret Foam Festu

VIP žurka: Viktora Troickog napale žene, Eva Ras postala di džej

Tenisera na žurki povodom održavanja Guarana Foam Festa okupirale atraktivne promoterke
Šuška se
18:58h Autor:
VIP žurka: Viktora Troickog napale žene, Eva Ras postala di džej
Foto: Kurir

Dok ne uskoče u penu 21. septembra, mnoge poznate ličnosti su se zabavljale na VIP žurki koja prethodi Guarana Foam Festu. Pre dve večeri okupili su se u ekskluzivnom salonu Džeri na vrhu šoping centra Stadion.

Zvanice su počele da stižu oko 22 sata, a među glavnim zvezdama bio je teniser Viktor Troicki. To ne znači da drugi nisu velike zvezde, već je bio glavni među devojkama. Čim je kročio u salon, opkolile su ga zgodne devojke u želji da proćaskaju s njim, a možda i nešto više. Ipak, teniser nije mnogo obraćao pažnju na lepotice, budući da je ponovo u emotivnoj vezi, ali je zato uživao u muzici i hladnom pivu. U sjajnoj uvertiri za Guarana Foam Fest, uživali su i brojni glumci, među kojima i Dragan Mićanović i Srđan Timarov, emotivni par Petar Benčina i Tamara Dragićević, Lena Bogdanović, Marko Jocić i mnogi drugi.

Žurku nisu propustili ni baletski igrači Katarina i Milan Gromilić, a za stolom s njima našla se i pop pevačica Nikolija Jovanović, dok je bivši mister Srbije Luka Raco na žurku došao u društvu manekenke Vladane Railić. Zabava je trajala do jutra, a mnogi gosti već su potvrdili prisustvo u Džeri VIP ložama na Guarana Foam Festu.

Na žurku je među prvima došla glumica Eva Ras. Ona je nosila kostim britanske kraljice Elizabete, a na glavi je imala šešir u bojama zastave te ostrvske zemlje. Ona je odmah atmosferu dovela do usijanja. Eva je stala za miks pult, uzela slušalice od di-džeja i počela da miksuje, ostavivši bez teksta sve prisutne.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs