Žiri otkrio karte

Željko Joksimović: Ne želim da me porede sa Sajmonom Kauelom

Popularni pevač i jedan od članova žirija je sve na konferenciji iznenadio kada je rekao da do pre desetak dana nije uopšte pratio "X Factor" niti čuo ko je njegov tvorac Sajmon Kauel
Šuška se
23:52h Autor:
Željko Joksimović: Ne želim da me porede sa Sajmonom Kauelom

Emina Jahović, Kristina Kovač, Željko Joksimović i Kiki Lesendrić, članovi žirija emisije "X faktor" prvi put su se zajedno pojavili u javnosti.

Njihov prvi zadatak biće da od 300 takmičara izbor svedu na samo 12 koji će dobiti priliku da se zapevaju u emisijama uživo.

Željko Joksimović je sve na konferenciji iznenadio kada je rekao da do pre desetak dana nije uopšte pratio "X Factor" niti čuo ko je njegov tvorac Sajmon Kauel.

"Nisam uopšte pratio ko je Sajmon. To nije bila moja sfera interesovanja. Znam da je izvrstan producent i da je na listi najbogatijih ljudi sveta. Svi ga hvale. Malo sam neobavešten o njegovom životu. Nije mi imperativ da me porede s njim i da li ću biti bolji i lošiji", kaže Joksimović.

Kristina Kovač je, sa druge strane, veliki fan X Factor šoua. Ona je bila oduševljena kada su je pozvali u emisiju, i priznaje da je ilegalno skidala svaku epizodu koja se emitovala u inostranstvu.

Pošto uglavnom boravi u Turskoj, postavljeno je pitanje da li će se Emina Jahović preseliti u Beograd. Međutim, ona je demantovala ove navode i rekla da ima veliku tremu, jer je, zadatak koji je pred njom, izuzetno težak. Emina je napomenula da će se truditi da je više vodi razum, nego srce.

Frontmen grupe "Piloti", Kiki Lesendrić će izgleda biti najoštriji sudija. On je izjavio da će biti oštar i svakoga ko mu se ne dopada će "saseći u korenu."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs