Zabrinuo prijatelje

Loša sreća: Željko Joksimović se vratio sa mora bez burme

Željko se u Banjaluci pojavio bez venčanog prstena, zbog čega je prijatelje naveo da pomisle da je stavio tačku na brak sa Jovanom
Šuška se
04:38h Autor:
Loša sreća: Željko Joksimović se vratio sa mora bez burme
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Željko Joksimović više ne nosi burmu!

Pevač se tokom nedavne posete Banjaluci pojavio bez venčanog prstena, što je mnoge navelo da se zapitaju šta se dešava s njegovim brakom sa Jovanom.

On je svoje prijatelje brzo uverio da je njegov odnos sa ženom i dalje idiličan, i da burmu nije skinuo zato što je hteo, već mu je sama spala dok se kupao u moru.

"Istina je da sam izgubio burmu i žao mi je što se to desilo. Mogu vam reći da mi je i dalje neobično bez prstena", kaže Joksimović za Kurir.

Znate li zašto se venčani prsten nosi na četvrtom prstu?

Foto: Kurir / Damir Dervišagić
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pevač želi da na svoj prst vrati burmu, ali kako svoju nije pronašao, naručiće da mu se izradi ista u zlatari koja je radila i prethodnu. On će kontaktirati sa juvelirnicom čim prođe koncert na gradskom stadionu u Banjaluci, koji je zakazan za sredu 19. avgust.

Inače, Joksimović nije žalio para za burme koje su on i Jovana razmenili 20. januara 2012. godine na Maldivima, gde su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav. Supružnici su, kao što su mediji već pisali, pazarili prstenje od osamnaestokaratnog žutog zlata iz „Bulgarijeve“ kolekcije „Zero“, koja se izgrađuje po specijalnoj narudžbini. Za pevača ovaj komad nakita je od neprocenjive vrednosti.

Prema narodnim verovanjima, gubitak burme predstavlja loš znak i ukazuje na opasnost po brak. Joksimovića ta verovanja ne opterećuju jer je siguran u ljubav sa ženom.

Luksuzna proslava rođendana u Dubaiju: Željko Joksimović obradovao suprugu Jovanu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs