Lepa teniserka nikako da pronađe formulu za uspešnu vezu

Ana Ivanović: Teniska princeza još čeka svog princa

Prelepa sportistkinja privlači pažnju muškaraca širom sveta, ali još uvek nije našla svoju jaču polovinu
Šuška se
12:32h Autor:
Ana Ivanović: Teniska princeza još čeka svog princa
Foto: Fonet

Nema ankete i glasanja u kojima Ana Ivanović nije na spisku najlepših sportistkinja sveta. Otuda ne čudi što se najlepši momci sveta utrkuju da budu pored nje. Međutim, lepa teniserka nikako da pronađe formulu za uspešnu vezu.

Ana malo priča o svom privatnom životu, naročito o momcima. Sve je zaintrigiralo kada je počela da se viđa sa španskim kolegom Fernandom Verdaskom i to u trenutku kada je na polju tenisa bila najuspešnija. Ona je 2008. bila u finalu Australijan opena, a potom je osvojila i Rolan Garos, a da je zaljubljena u Verdaska priznala je u novembru te godine.

Međutim, posle tri meseca raskinuli su. Ona je tada samo rekla da će joj tenis biti prioritet, te da za ljubav neće imati puno vremena. S druge strane, Španac je u više navrata ispričao da mu je raskid sa Anom teško pao. Verdasko je i izgledao slomljeno naredna dva meseca, a onda je upoznao Brazilku Kamile Bel.

Potom je usledila Anina veza sa Adamom Skotom, golferom, a on i Ana su bili mnogo više raspoloženi da pričaju o svom odnosu. Zabeleženo je i nekoliko fotografija na kojima razmenjuju nežnosti. On je čak odustao od jednog turnira kako bi bio s njom. Proglašeni su za najuticajniji sportski par u 2012, ali opet je sve puklo. Zvanično, nisu mogli da usklade svoje obaveze i karijere. Zabavljali su se u dva navrata i bili zajedno godinu i po dana.

Da joj je u ljubavi krenulo nabolje, svima se učinilo kada je počela da se zabavlja s Markom Stilitanom. On je jedan od najboljih prijatelja Novaka Đokovića, od koga bi Ana mogla da ukrade recept za uspeh i na terenu i u ljubavi. Mark je bio s njom u februaru u Beogradu, kada ga je upoznala s porodicom. Romansa je okončana već u junu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs