Fondacija srpskog šampiona nastavlja sa humanim gestovima

Robert De Niro domaćin svetskim zvezdama na Đokovićevoj humanitarnoj večeri

Iako je izgubio od Nadala, Novak pokazuje da je bez premca najbolji srpski ambasador, jer po treći put organizuje dobrotvornu večeru, kojoj će u Njujorku prisustvovati krem američkog šou biznisa
Events
06:48h
Robert De Niro domaćin svetskim zvezdama na Đokovićevoj humanitarnoj večeri
Foto: Twitter

Nakon što je humanitarno veče u Londonu okupilo najpoznatija lica britanskog džet seta, svetski reket broj jedan, Novak Đoković, organizovaće večeras dobrotvornu večeru u Nujorku, dan nakon završetka US opena. To što je izgubio od Rafaela Nadala neće sprečiti Novaka da pokaže humanost i da zajedno sa prijateljima sakupi sredstva za pomoć programima ranog razvoja i obrazovanja dece u Srbiji.

Nole će spojiti tenis i Holivud u Njujorku na njegovoj trećoj po redu humanitarnoj večeri, koju organizuje Fondacija Novak Đoković. Prethodne dve održane su u Njujorku prošle godine i letos u Londonu, gde je ukupno prikupljeno oko 2,8 miliona dolara.

Među zvanicama je globalni direktor fondacije Milutin Getsbi, izvršni direktor Jelena Ristić, kao i domaćini večere u ulozi "predsedavajućih", poznata holivudska imena Robert De Niro, Kejt Hadson i Goldi Houn, modni magnati Tomi Di Hilfiger, Dona Karan, top-model Naomi Kembel i biznismen Ronald Barkli.U centru pažnje biće i globalni ambasador fondacije Vojvotkinja od Jorka, Sara Ferguson, kao i predstavnici Fondacije princeze Šarlen od Monaka.Dobrotvorni događaj počinje od 19.30 sati po američkom vremenu u svečanoj sali "Kapital". Na listi zvanica, koje će proći crvenim tepihom, su i engleski komičar i glumac Riki Džervis, model i glumica Olivia Palermo, top model kompanije Viktorija Sikrt, Karolina Kurkova, glumica i model Moli Sims, holivudska zvezda Kevin Spejsi, legendarni teniseri Džimi Konors i Džon Mekinro, jedan od najboljih plivača svih vremena, Rajan Lohti, i mnoge druge ugledne javne ličnosti iz sveta sporta, mode i filma.Misija Novakove fondacije je da pomogne ugroženoj deci, naročito u Srbiji. Fondacija sarađuje sa lokalnim organizacijama koje dele slične vrednosti na uvođenju novih usluga i stvaranju boljih uslova za obrazovanje i rani razvoj mališana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs