Ne prestaje da iznenađuje javnost

Evo šta radi Lejdi Gaga noć pred nastup

Slavna i uvek intrigantna pop pevačica otkrila je da uvek spava sa svojim cipelama za ples u kojima će nastupiti sutradan
Šuška se
18:50h Autor:
Evo šta radi Lejdi Gaga noć pred nastup
Foto: Reuters

Nakon nedavno objavljenog spota koji definitivno spada u jedno od njenih najprovokativnijih dela, Lejdi Gaga (Lady Gaga) otkriva jedan od svojih nezaobilaznih rituala.

Dvadsetsedmogodišnja pevačica, u svom intervjuu za Good Morning America, izjavila je da pred svoje velike nastupe često ima specifične rituale, koji joj pomažu da savlada tremu. Naime, Lejdi Gaga noć pred svoj performans spava sa cipelama u kojima će nastupiti sutradan.

"Uvek spavam u svojim u svojim plesnim cipelama pre svog performansa. Ne postoji mesto kao što je to dom", napisala je Lejdi Gaga i na Tviteru aludirajući na poznatu rečenicu iz filma Wizard of Oz.

Pevačica koja je ranije ove godine bila prinuđena da otkaže nekoliko koncerata zbog svoje povrede kuka, nedavno je izjavila kako se oseća tako živom, dok izvodi svoj performans pred publikom.

Kada nisam na bini, ne osećam se živom. Ali kada se popnem na stejdž, osetim da je to mesto gde pripadam – rekla je Lejdi Gaga.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs