Druženje

Eva Longorija i Riki Martin uživaju na US Openu

Osim što se i privatno druže, popularna glumica i zgodni pevač našli su se na poslednjem Grand Slem turniru ove godine, gde su zajedno pratili mečeve
Šuška se
22:10h Autor:
Eva Longorija i Riki Martin uživaju na US Openu
Foto: Instagram / Rickey Martin

Na mečevima poslednjeg Grand Slam turnira ove godine, US Openu, u publicu su se kao i obično našle mnoge poznate ličnosti. Meč sa Novakom Đokovićem u Njujorku ispratile su i lepotice iz modnog sveta Naomi Kembel (Naomi Campbell), Kejt Aapton (Kate Upton) i Karolina Kurkova. Osim njih kao redovan pratilac tenisa pojavio se i glumac Šon Koneri (Sean Connery).

Poslednje mečeve ovog turnira pratili su i zgodna Eva Longorija (Eva Longoria) i popularni pevač Riki Martin (Rickey Martin). Pored uživanja u sportu, njih dvoje vole i da provode vreme zajedno, pa su pauze između poena koristili da proćaskaju o svemu šro su propustili od njihovog poslednjeg susreta. Nakon druženja, Riki Martin njihovu zajedničku fotografiju je okačio na svoj Instagram profil.

Podsetimo se da je zvezda serije Očajne domaćice (Desperate housewives) nedavno navodno raskinula sa preduzetnikom Ernestom Arguelom nakon četiri meseca zabavljanja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs